Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Testament opstellen

Misschien niet het vrolijkste onderwerp nu je net bezig bent met allerlei leuke voorbereidingen voor je trouwdag, maar het is wel belangrijk om over na te denken: je testament. Veel mensen laten dit opstellen wanneer ze trouwen.

Kosten testament per notaris


De kosten voor een testament laten opstellen verschilt heel erg per notaris. De notaris mag zelf bepalen wat zijn tarief is en daarnaast hebben de kosten van het testament ook te maken met wat je wensen allemaal zijn. Het is handig om van tevoren een offerte aan te vragen, zodat je weet wat je ongeveer kwijt zult zijn.

Notaris kiezen


Neem de tijd om notarissen met elkaar te vergelijken, er zit onderling veel verschil, zowel in prijs als in kwaliteit. Bovendien verschillen de kosten voor het laten opstellen van een testament ook nog eens per regio. Gelukkig hoef je niet per se in je eigen regio een testament op te laten stellen. Het is dus soms voordeliger om een eindje verderop te kijken naar notarissen. Laat je niet tegenhouden door een hoge prijs: de kwaliteit hangt hier ook mee samen.

Vind een Notaris


Het is je laatste wil en daarom is het erg belangrijk om dit goed te (laten) regelen. Laat je goed informeren en vergelijk voldoende notarissen. Uiteindelijk telt de kwaliteit zwaarder dan de prijs!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation