Special effects op je bruiloft

Om van je bruiloft de meest magische dag ooit te maken, kun je natuurlijk wat extra’s toevoegen. Met deze special effects zal iedereen nog lang napraten over jullie huwelijksdag!

Confetti shooters


Kom binnen met een ‘big bang’! Met confetti shooters verras je jouw gasten en is iedereen direct in een feeststemming. Ideaal om het feest na de receptie mee te openen. Je hebt confetti shooters in allerlei kleuren, dus je kunt er voor kiezen om de confetti in de sfeerkleuren van je bruiloft te houden. Of ga juist voor een zo kleurrijk mogelijk geheel, ook dat kan! Wist je dat je zelfs de vorm van de confetti kunt kiezen? Om de liefde te vieren kun je bijvoorbeeld voor shooters kiezen gevuld met natuurlijk… hartjes confetti!

Bellenblaas XXL


Een dromerige, romantische sfeer creëer je met de inzet van mooie bellen die de lucht in worden geblazen. Wil je echt iets bijzonders voor jong en oud, kies van voor een bubble show. Zie het als een professionele XXL bellenblaas! Tip: bruid en bruidegom gebruiken een grote hartvormige bellenblaas en blazen zo hartjes de lucht in.

Droogijs op je bruiloft


Ken je die optredens waar de artiest in een nevel gehuld lijkt die vanuit de grond opstijgt? Waan je op jullie grote dag zelf een ster door de inzet van droogijs. Ideaal voor jullie eerste dans. Het creëert een mysterieuze sfeer en gegarandeerd zijn alle ogen op jullie gericht.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation