Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Slim: een bruiloftverzekering afsluiten

Door de coronacrisis zijn er vandaag de dag veel meer mogelijkheden om een bruiloft te verzekeren. Doe er je voordeel mee!

GHW Assurantiegroep BV

Bij GHW Assurantiegroep BV in Nijmegen ben je verzekerd van een mooie dag, door te kiezen voor een bruiloftverzekering. Gaat de bruiloft onverhoopt niet door, dan zit je niet met een boel onvoorziene kosten te kijken!


Ga naar GHW Assurantiegroep BV


Bruiloftverzekering De Goudse

De Goudse Verzekeringen weet dat de trouwdag misschien wel de meeste kostbare dag van je leven is. De speciale Huwelijksdagverzekering voorkomt een hoop ellende als de dag om diverse redenen niet kan doorgaan.


Ga naar Bruiloftverzekering De Goudse


Klap No Risk bruiloftverzekering

Op de site van Klap No Risk kun je berekenen hoeveel het kost om jouw trouwdag te verzekeren. Ook kun je online de verzekering direct aanvragen; handig!


Ga naar Klap No Risk bruiloftverzekering


Bruiloftverzekering van Aon

Ook verzekeraar Aon biedt een bruiloftverzekering. Het hangt van de dekking af wat de kosten zijn. De grootste kostenpost zal het uitstellen van de trouwdag zijn, en daar kun je je met deze bruiloftverzekering tegen beschermen. Het is ook mogelijk om onvoorziene kosten te dekken, zoals een scheur in de trouwjurk.


Ga naar Bruiloftverzekering van Aon


TrouwZeker trouwverzekering

Een bruiloft zonder zorgen, dat is het motto bij de trouwverzekering van TrouwZeker. Deze verzekering dekt kosten bij het annuleren, uitstellen, voortijdig beëindigen of tussentijds onderbreken van de bruiloft door allerlei gebeurtenissen.


Ga naar TrouwZeker trouwverzekeringTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation