Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Privium member | Sneller security- & grenspassage Schiphol voor je huwelijksreis

Maak je een vliegreis om op de bestemming te komen waar jullie je huwelijksreis doorbrengen? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op lange wachtrijen op Schiphol. Privium members hebben daar geen last van! In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van dit lidmaatschap.


© VanderWolf Images | Shutterstock·com

Willen jullie snel en relaxed door de paspoortcontrole op Schiphol deze zomer?

De afgelopen jaren hebben we het beeld vaak gezien: lange wachtrijen op Schiphol. Dat is natuurlijk geen relaxte manier om je huwelijksreis te beginnen. Snel en ontspannen door de paspoortcontrole is een goed begin van een heerlijke reis zonder stress.

Voordelen van een Privium lidmaatschap op Schiphol

Wie een Privium lidmaatschap afsluit, zal daar diverse voordelen van ervaren. Dat je sneller door de security- en grenspassage gaat, is een heel grote plus.


Ga naar ➲ Previum Basic© GeorgiosKostomitsopoulos | Shutterstock·com

Je kunt ook kiezen voor een Privium Plus lidmaatschap op Schiphol

Kies je voor een Privium Plus lidmaatschap, dan ervaar je meerdere voordelen. Zo heb je toegang tot speciale lounges, en kun je op een speciale plek parkeren. Ook mag je inchecken bij de businessclass.


Ga naar ➲ Previum Plus


Privum Partner of Plus lidmaatschap is echt wat voor jullie huwelijksreis

Zeker als je op huwelijksreis gaat, wil je je even helemaal laten verwennen. Juist op dat moment zorgt een Privium Partner of Plus lidmaatschap voor een extra ontspannen en luxe gevoel.


Ga naar ➲ Previum PartnerWat zijn de kosten van deze drie verschillende Privium lidmaatschappen?

Er zijn drie verschillende lidmaatschappen. Basic kost € 170 per jaar, Plus kost € 285 per jaar en Partner kost € 130 per jaar. Op de site van Schiphol kun je zien wat de verschillen zijn tussen de drie lidmaatschappen.


Ga naar ➲ Schiphol.nl voor meer informatieTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation