Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Outfit vrouwelijke bruiloftsgast | Wat draag je naar een bruiloft in oktober of november?

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft in oktober of november? Dan heb je geluk! Je loopt geen risico op zweten en puffen vanwege zomerse hitte. En ook wat betreft je outfit kun je alle kanten op. Wij geven je de beste tips wat te dragen naar een winter bruiloft.

Warme kleuren passen heel goed in de herfst

De herfst staat bekend om zijn prachtige kleuren in de natuur. Rood, oranje, roestbruin en oker… Het zijn stuk voor stuk warmte tinten. Kies een jurk of outfit in deze kleuren en je past perfect in het seizoen!

Lange jurk voor de vrouwelijke bruiloftsgast

Wil je een lange jurk aan? Dat kan prima als gast naar een bruiloft. De enige echte don’t is een witte jurk aantrekken. Het is immers de bruid die echt de show mag stelen.

Kiezen voor laagjes

In oktober en november kunnen we geluk hebben met prachtige nazomerdagen, maar het kan ook al behoorlijk fris zijn. Laat je niet verrassen en kies voor een outfit die uit laagjes bestaat. Is het warm binnen, dan kun je een vestje uittrekken. En vindt een deel van het programma buiten plaats, bijvoorbeeld de fotoshoot met familie en vrienden, dan komt het wel van pas!

Jumpsuit

Houd je niet van jurken? Een jumpsuit is een stijlvol alternatief! De jumpsuit is momenteel helemaal hot en zit ook nog eens comfortabel.

Vestje over je jurk dragen

Trek je een jurk aan maar twijfel je of deze te luchtig is? Koop een kort jasje of vestje dat je over de jurk draagt. Bij het feest ’s avonds gooi je het vestje uit en kun je je in het zweet dansen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation