Op huwelijksreis in je bikini

Zijn jullie net getrouwd en is het nu tijd voor de huwelijksreis? Het plannen van een bruiloft kan veel stress met zich meebrengen. Hoe lekker is het dan om met je nieuwe man op huwelijksreis te gaan? Samen als vers getrouwd stel genieten van de rust en natuurlijk elkaar! Het zal je dan misschien ook niet verbazen dat de meeste huwelijksreizen, vakanties naar de zon zijn. Ga jij ook op huwelijksreis in je bikini of badpak? Pak je koffer er maar vast bij! Wij laten je de leukste bikini’s zien!

Bikini trends 2019 voor een trendy huwelijksreis


Wanneer je met je nieuwe man op zon vakantie gaat wil je er natuurlijk goed uitzien. Daarom hebben wij voor jou in met dank aan informatie van zwemkleding.nl de bikini trends van 2019 op een rijtje gezet! Zo loop jij er op je huwelijksreis als een godin bij.

De dierenprint bikini


Je hebt het waarschijnlijk al om je heen gezien. Of je hebt zelf misschien een kledingstuk ervan in de kast liggen... De animal print! Dierenprint is weer helemaal hot in 2019 en dat geldt ook voor de bikini’s en badpakken. De luipaardprint is de populairste, maar je kunt ook denken aan slangen- of zebraprint! Is de volledige dierenprint iets te heftig voor jou? Match je luipaard topje dan met een zwart of wit bikini broekje!

Alles in Amy Green


Amy Green, oftewel legergroen, is deze zomer helemaal hot als bikini of badpak kleur! Deze kleur is niet alleen stoer, maar past ook nog eens bij alle huidskleuren.

De comeback van de monokini badpak


Dierenprint is niet de enige oude bekende in deze lijst. Ook de monokini maakt in 2019 zijn comeback. Een monokini zit net tussen een badpak en een bikini is. Vooral de monokinis met een diepe V-hals of blote rug zijn in 2019 helemaal hip. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een meer traditionele badpak!

Alles veters


Niet alleen meer veters in je schoenen, maar ook in je bikini! Zo zijn er bikinibroekjes die bij elkaar gehouden worden door veters en kun je je topje ermee strakker maken. Veters zijn dus naast trendy ook nog eens erg handig! Zo bepaal je of je broekje, voordat je het water induikt, misschien even strakker moet. Bekijk bijvoorbeeld een triangle bikini met veters! Veters vind je niet alleen in bikinibroekjes en topjes, maar ook bij badpakken. Zoals we hierboven al genoemd hebben zijn monokinis met een diepe V-hals in. Deze diepe V-halzen worden ook wel bij elkaar gehouden door veters!

Meer strand trends


Een bikini is natuurlijk niet het enige wat on-trend kan zijn op je huwelijksreis. Zo zijn er nog leuke zonnebril en jurken trends voor 2019.


De must have zonnebrillen van 2019 zijn onder andere de cat eye en de oversized zonnebrillen. Cat eye zonnebrillen gaan het beste samen met een rond- of ovaal gezicht. Een grote zonnebril past daarentegen goed bij iemand met een langwerpig gezicht. Natuurlijk kun je ook gewoon dragen wat je zelf mooi vindt!

Je wilt op je huwelijksreis naar de zon natuurlijk zo min mogelijk zweten. Kies daarom ook voor een trendy losse strandjurk of een off the shoulder. Beide jurken zijn hip in 2019! Met deze tips is niet alleen je bikini of badpak on-trend, maar ook je zonnebril en je strandjurk. Zodat jij er op je huwelijksreis naar de zon als een runway model uitziet!
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation