Mooiste huwelijksreisbestemmingen van 2019

Wat is hip en hot om naartoe te gaan op huwelijksreis dit jaar? Zowel de tropische bestemmingen als de koudere landen zijn altijd populair, maar dit jaar zien we een nieuwe trend: lekker in eigen land op huwelijksreis.

Op huwelijksreis in Nederland


Het voelt misschien niet altijd zo, maar Nederland heeft heel veel kunst en cultuur om op te snuiven. En af en toe hebben we ook nog best mooi weer. Bezoek eens onze hoofdstad, waar je werken van de beste schilders ter wereld kunt bewonderen. Plan een romantisch diner in een openluchtrestaurant en wandel langs de prachtige gebouwen. Laat je verrassen door ons eigen landje!

Huwelijksreis naar Vietnam


Wil je een keer iets anders? Boek dan je huwelijksreis naar Vietnam. Je vindt hier zo ongeveer alles wat je maar kunt zoeken op een dergelijke reis: prachtige stranden, een kleurrijke cultuur, pagodes, een immense natuur en verontwikkelde steden. Het eten is ook een vermelding waard – het water loopt ons al in de mond. Heerlijk!

Huwelijksreis naar de jungle


Zin in iets avontuurlijks maar ook in meer rust en comfort? Misschien is het dan iets voor jullie om op huwelijksreis te gaan naar Tanzania. Je ervaart hier zowel de sensatie van de safari en de jungle als ook de rust van Zanzibar, waar je prachtig kunt duiken, surfen of een boottocht kunt maken.

Huwelijksreis naar Europa


Willen jullie graag op huwelijksreis in Europa? Denk dan eens aan een mooie hoofdstad van één van de Europese landen. Bijvoorbeeld Kopenhagen; het kost je misschien wat moeite om bepaalde dingen uit te spreken in Denemarken, maar het genieten van de stad en de natuur gaat absoluut zonder enige moeite. De architectuur is zeer bijzonder en je zult je direct welkom voelen in deze prachtige stad.

Huwelijksreis naar Portugal


Zoek je meer rust, dan is Portugal een goede tweede optie voor een huwelijksreis in Europa. Er is een regio waar alleen maar druiven worden verbouwd voor wijn, Alentejo. Hier vind je prachtige ruïnes en kastelen en uiteraard kun je overal een heerlijk glaasje wijn drinken.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation