De mooiste bruidsboeketten voor de herfst

De herfst is weer begonnen en dat betekent soms regen, maar vaak ook zonneschijn en prachtige kleuren van de natuur. Die natuurkleuren kan je heel goed gebruiken voor je bruiloft en dan met name voor het bruidsboeket. Laat je inspireren door deze herfstige bruidsboeketten!

Mooiste bruidsboeketten voor de herfst

Herfst bruidsboeketten


Bij een bruiloft in de herfst hoort natuurlijk een herfstig bruidsboeket. Een herfstig bruidsboeket uitkiezen is niet moeilijk, want de meeste bloemisten maken gebruik van het seizoen bij het uitkiezen van hun bloemen en planten. De bloemen die aanwezig zijn bij de bloemist zullen vaak al een herfstig tintje hebben. Denk aan dahlia’s, annemonen, ranunculus, astilbe, zilveren bel in combinatie met eucalyptus en de blaadjes van geraniums. Ook verschillende kleuren rozen kunnen een prachtig herfstboeket vormen.


Mooiste bruidsboeketten voor de herfst

Trouwen in de herfst


De herfst is een geweldig seizoen. De meeste dagen schijnt de zon nog lekker, zodat je nog iets buiten kunt doen of een heerlijke herfstwandeling kunt maken. Andere dagen, wanneer het buiten regent en vroeg donker wordt, kruip je lekker op de bank met een kop thee. Veel bruidjes kiezen ervoor om te trouwen in dit seizoen vanwege de romantische kleuren en het feit dat het niet bloedverpletterend heet meer is, maar ook nog niet echt koud. Bovendien zijn er naast de herfstige bruidsboeketten talloze leuke thema’s die je kunt invoegen op je bruiloft, zoals warme chocolademelk met slagroom.

Bruidsboeket in de herfst


Heb je weinig inspiratie voor je herfstboeket? Zoek eens op Pinterest naar herfstboeketten met rozen, papegaaitulpen, amaranthus, helleboring, varens en herfstbladeren. Er zijn al heel veel bruidjes die voor jou zijn getrouwd in de herfst en prachtige bruidsboeketten hebben laten maken. Misschien kijk je wel helemaal naar de ‘verkeerde’ bloemen. In de herfst kan je gebruik maken van heel andere soorten bloemen dan in de zomer of lente. Durf het seizoen te gebruiken in je bruidsboeket. Kijk bijvoorbeeld eens naar afbeeldingen bruidsboeket en laat je daar verder inspireren.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation