Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Minder traditionele trouwjurk & trouwpak | Wat kiezen jullie?

Durf jij verder te kijken dan de traditionele bruidsjurken en wil je andere modellen passen dan de gebruikelijke jurken?

Kiezen voor een korte trouwjurk

Wie zegt dat een bruidsjurk wit, lang, met een lange sleep en een sluier moet zijn heeft nog niet ontdekt welke prachtige nieuwe stijlen er allemaal bestaan.

Een hoed dragen?

Ontwerpers laten hun ideeën vieren en produceren de meest uiteenlopende trouwjurken en –pakken. Zijn jullie een hip bruidspaar en willen jullie een originele bruidsoutfit? Of écht helemaal anders eruit zien? Voor een hip bruidspaar zijn de mogelijkheden eindeloos, want traditioneel en volgens de regels hoeft al lang niet meer.

Kiezen voor een trouwjurk in kleur

Voor de bruidsjurk kun je al eerst denken aan een andere kleur. Of misschien wel meerdere kleuren, dat hangt van jou af. En dan bedoelen we niet een heel zachtroze of crèmekleurige jurk, nee, dan bedoelen we knalrood of paars of zelfs zwart! Of een combinatie, natuurlijk. Wordt de jurk slank, bol, lang, kort?

Materialen kiezen die onconventioneel zijn voor een trouwjurk

Uit welke stof(fen) moet jouw jurk bestaan, satijn of tule of weer een combinatie van verschillende stoffen? Een veel geziene combinatie is dat de rok van een bepaalde stof is en het lijfje van een andere stof. En nu ook hip: een gehaakt lijfje! Een gehaakt lijfje geeft een prachtige zachte structuur en het zit zeer comfortabel.

Trouwpak met een casual uitstraling

Ook voor de bruidegom is er zat keuze. Denk hier ook aan verschillende soorten stof, de kleur van het pak en verschillende patroontjes. Maar bekijk het ook eens van de andere kant, misschien kun je juist wel iets weglaten. Bijvoorbeeld de stropdas; waarom zou je strak in het pak als je er ook casual en als een levensgenieter uit kunt zien?

Welk kapsel voor de bruidegom?

Om deze speelse en casual look van de bruidegom af te maken kun je met het kapsel de outfit helemaal afmaken. Haren stijf in de gel met een strakke scheiding? Welnee! Een kleine kuif is erg hip en als je echt casual wilt zijn, neem je een wilde Brad Pitt-look. Wedden dat de bruid ervoor valt?

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation