Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Met deze tips maak je perfecte bruidsfoto’s

Heb jij ook die ene vriendin die altijd perfect op een foto staat? Hoe doet ze dat toch?! No worries, ook jij kan keer op keer geweldig op de foto staan, met enkele simpele tips. Ook handig voor je bruidsfoto’s!

Fotografeer het landschap

De trouwlocatie ligt vaak in een prachtige omgeving. Betrek dat adembenemende landschap in je foto’s en dan kan het al bijna niet meer misgaan. De kunst is om een spontane foto te nemen, ook al is het overduidelijk dat je een mooie plek hebt uitgezocht voor jullie trouwfoto’s.

Foto’s maken vóór de ceremonie

Foto’s van hoe de bruid en bruidegom zich klaarmaken voor de ceremonie zijn erg populair. Het geeft een warm gevoel om te zien hoe betrokken iedereen is bij het bruidspaar en hoe het echt teamwork is om deze twee mensen er zo speciaal mogelijk eruit te laten zien. Iedereen draagt z’n steentje bij en dat zorgt voor veel intimiteit.

Heb plezier tijdens de bruidsshoot

Spontane foto’s kunnen lastig zijn, want als je zenuwachtig bent of teveel focust op poseren, dan is spontaniteit ver te zoeken. Probeer de sfeer wat luchtiger te maken, lach met je bruidsmeisjes, maak grapjes en doe gek. Een lachende foto maakt mensen vrolijk, who cares of je er niet super charmant op staat.

Show de trouwlocatie

Elk bruidspaar kiest hun trouwlocatie met een reden. Wat is die reden? Leg ‘m vast op de foto. Het unieke aspect van elke trouwlocatie waarvoor iemand kiest is vaak ook een geweldige manier om een spetterende foto te maken.

Laat je emoties zien

Traantje wegpinken tijdens de ceremonie? Dat zorgt voor prachtige, levende foto’s. Hou je dus niet in en laat je de waterlanders lekker lopen als je ze voelt opkomen. Zorg dat de fotograaf dichtbij is, want als je de foto’s weer ziet, ben je blij dat je huilend op de foto staat, ook al is dat niet je allermooiste kant.

Kies de juiste fotograaf

Het belangrijkste van allemaal is misschien nog wel dat je een fotograaf kiest waarbij jullie je op je gemak voelen. Een fotograaf waarmee je niet goed overweg kunt verpest je hele fotoshoot. Het is dan ook niet gek dat je een aantal fotografen ontmoet tot je diegene hebt gevonden waarmee je een klik hebt. Succes!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation