Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Manicure voor de bruidegom? Goed idee!

Als bruid ga je vast voor een manicure, maar heb je er al aan gedacht dat het ook een goed idee kan zijn om jouw partner naar de manicure te sturen? Zo heeft ook hij verzorgde handen en nagels op jullie trouwdag!

Verzorgde nagels


Netjes geknipte nagels zien er zoveel verzorgder uit dan afgebrokkelde nagelhoekjes en kloofjes. Ook de handen van de bruidegom staan deze dag in de spotlight! Iedereen zal ernaar kijken op het moment dat jullie elkaar de ringen geven. En ook de fotograaf zoomt in op de handen. Reden te meer om voor de grote dag een bezoek aan de manicure te brengen.

Ontspannende handmassage


De manicure is niet alleen bedoeld om verzorgde nagels te krijgen. Een ontspannende handmassage is een mooi extraatje! In onze handen zitten veel spieren en zenuwen. Door ze goed te laten masseren ontstaat extra ontspanning. Daar wordt iedereen toch blij van een paar dagen voor de trouwdag?

Mooie mannen handen


Mannen die fysiek werk doen hebben daardoor vaak ruwe, droge handen met kloofjes. Ook dat kan bij de manicure verholpen worden met speciale vocht-inbrengende crème. De handen worden zo zachter en gladder. Dat is niet alleen een veel mooier gezicht, maar het voelt ook nog eens lekkerder aan!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation