Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksreis in oktober of november? Deze landen zijn warm & zonnig!

Ga je in oktober of november op huwelijksreis? En hou je wel van de zon? Wij geven je de beste reistips!

Steeds meer huwelijken later in het jaar

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om later in het jaar te trouwen. In oktober of november is het niet meer zo warm, maar kun je nog prachtig, zonnige dagen hebben.

Trouwen in oktober of november

Trouwen in oktober of november heeft een groot voordeel. Het is een tijd dat weinig mensen op vakantie zijn, en dus iedereen wel uitkijkt naar een goed feest!

Zonnige bestemmingen voor jullie huwelijksreis in oktober

Op huwelijksreis in oktober? Dan zijn er genoeg zonbestemmingen waar jullie heerlijk kunnen genieten van het zomergevoel en elkaar! Op Curaçao en Aruba is het lekker warm: 30 tot 35 graden. Ook in Egypte en Bali kun je rekening houden met dergelijke temperaturen. Net een stukje minder warm, maar nog altijd heerlijk met 28 tot 33 graden zijn Kaapverdië, Hawaï en Zanzibar. En wil je zon maar is 33 graden iets teveel van het goede? Kies dan voor de Canarische eilanden of Mauritius (25-30 graden).


Lees ook Pure romantiek op One happy island Aruba


Zonnige vakantie bestemmingen in november

Kiezen jullie ervoor om te trouwen in november en dan op reis te gaan? Ook dan heb je keus genoeg voor een zonbestemming! Al eens gedacht aan de Verenigde Arabische Emiraten? Het is er 35 tot 40 graden in november. Nog steeds tropisch zijn Bali, Curaçao, Aruba en Egypte met 30 tot 35 graden. Net wat aangenamer met 28 tot 33 graden is het in november op Kaapverdië en Zanzibar (28 tot 33 graden). Ben je met 25 tot 30 graden al helemaal blij, dan kun je ook nog naar Mauritius, de Seychellen en wat dacht je van Australië!


Lees ook Unieke huwelijksreis beleven? Ga naar Dubai!© Karin van Rookhuijzen | Shutterstock·com

Huwelijksreis in Nederland vieren voor een ecologische voetafdruk?

Vliegen jullie met het oog op het klimaat liever niet? Ook in Nederland kan het in oktober of november nog fijn zijn. De mogelijkheden zijn ook in ons land breed. Denk bijvoorbeeld aan de Veluwe, de Waddeneilanden of de Limburgse heuvels. Ieder gebied heeft zijn eigen charmes. En met een beetje geluk tref je het met het weer!


Lees ook Huwelijksreis vieren in vakantiehuisje eigen land populairTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation