Huwelijksaanzoek | Tips aanzoek doen | Ideeën

Die ene vraag waar het allemaal mee begint: het huwelijksaanzoek. Een vraag die je hele leven op z’n kop zet. En als je ja zegt, breekt de spannendste en mooiste periode van je leven aan. Wij helpen je op weg met leuke ideeën, tips & tricks en natuurlijk volop inspiratie!

Romantisch aanzoek


Soms lijkt het niet meer dan logisch om te gaan trouwen wanneer je al een lange tijd bij elkaar bent, maar een romantisch aanzoek is wel de mooiste manier om gevraagd te worden. We hebben de laatste maanden gesmuld van de verschillende aanzoeken op internet, waarbij het haast een wedstrijd leek om het meest epische aanzoek te organiseren.

Mini movie


Zo maken sommige mannen een speelfilm van hun eigen leven met als hoogtepunt het moment waarop de aanstaande bruid ineens een rol krijgt. Zelfs videogames werden geprogrammeerd, waar de betreffende vriendin na het behalen van een level de grote vraag voorgeschoteld krijgt. Ook met iets minder moeite kan je een heel romantisch aanzoek doen. Welke passies delen jullie? Gebruik dat en dan is een romantisch aanzoek zo gedaan.

Verrassingsaanzoek


Grofweg de meeste mannen kiezen voor een verrassingsaanzoek, maar het kan ook een hele verrassing zijn als het de vrouw is die het heft in handen neemt en een aanzoek doet. Vroeger was dat niet erg gebruikelijk, maar tegenwoordig komt het steeds vaker voor. Vrouwen zijn soms nóg creatiever dan hun wederhelft in het verzinnen van een verrassingsaanzoek. Het internet is dan ook een goede plek om inspiratie op te doen, omdat je daar de meest fenomenale aanzoeken vindt. Bereid je wel voor op een weg te pinken traantje!

Aanzoek op een speciale locatie


Een leuke citytrip met een mooie bezienswaardigheid, statig gebouw of sprankelende stad is een ideale aanzoekslocatie. Het verrassingselement is tijdens zo’n romantisch weekend soms lastig te implementeren, omdat je wederhelft vaak wel iets doorkrijgt of gaat verwachten wanneer je enorm je best doet om romantisch en hoffelijk te zijn. Dat geeft echter niks, daar wordt het alleen maar spannender van.

Het moment


Probeer toch een moment te kiezen waarop je partner het niet verwacht en kies sowieso een moment waarop het goed voelt. Vaak dient het moment zich ineens vanzelf aan!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation