Huwelijksaanzoek in December

In de feestelijke Decembermaand is iedereen met heel veel druk, behalve met ten huwelijk gevraagd worden. Dus wil jij jouw lief zo onverwacht mogelijk ten huwelijk vragen, is een van de feestelijke Decemberdagen een ultieme kans.

Huwelijksring in Sintcadeautje


Wil je graag de familie bij je aanzoek hebben is pakjesavond een hele leuke optie. Je kan de ring inpakken en een mooi gedicht erbij maken. Of een van de kids een gedicht laten oplezen voor jouw lief met daarin de vraag of zij/ hij met jou wil trouwen. En wat dacht je ervan om de hulp van Sinterklaas in te roepen. De goede man wil de liefde vast wel een handje helpen.

Een kerstig aanzoek


* Het optuigen van de boom is over het algemeen een gezellig en knus moment. In plaats van een kerstbal geef je een ring aan. Of je zet het aanzoek op een kerstbal die je aangeeft.

* Het Kerstdiner is ook een mooi moment. Ook hier is over het algemeen veel familie bij aanwezig om het moment mee te delen.

* Als kerstcadeautje onder de boom. Doe het ringdoosje in een grote doos om te voorkomen dat zij/ hij iets vermoed.

* Ga naar de kerstmarkt in Maastricht, daar staat een prachtig Reuzenrad. Tover bovenin de ring en een flesje champagne tevoorschijn, en ‘pop the question’. Super cheesy, maar zooo romantisch.

Een aanzoek met Oud & Nieuw


Mooier kunnen jullie het nieuwe jaar niet beginnen. 5, 4, 3, 2… En in plaats van gelukkig nieuwjaar, roep jij: Wil je met mij trouwen!!

Saskia Baggen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation