Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Honeymoon cruises | Ga naar de beste sites & boek!

Een cruise is een super romantische manier van reizen: je kunt je heerlijk laten verwennen in de spa en tijdens bijzondere diners, ziet prachtige landschappen aan je voorbij trekken en staart samen over het water naar de zonsondergang… Wij geven je de beste tips waar je de ultieme droom honeymoon cruise vindt.

Honeymoon cruises

Sunweb maakte een selectie van cruiserederijen die volgens hen het meest geschikt zijn voor een huwelijksreis. Het geheim? Rederijen die uitblinken in het bieden van ontspanning, extra veel luxe en natuurlijk…romantiek!


Ga naar Honeymoon cruises


All-inclusive luxury cuisses

Zoek je luxe, denk dan zeker aan Silversea. Met exclusieve maaltijden, bestemmingen over de hele wereld, een prachtige ambiance en veel rust staat deze rederij garant voor een droom honeymoon!


Ga naar All-inclusive luxury cuisses


World Cruise 2026 | 6 JAN — 27 MEI 2026

Hebben jullie tijd en wil je er echt iets heel speciaals van maken? Silversea biedt een wereldcruise aan. Je ontdekt maar liefst 70 bestemming in 37 landen, verspreid over 6 continenten. Dit wordt een ervaring die jullie nooit meer gaan vergeten.


Ga naar World Cruise 2026 | 6 JAN — 27 MEI 2026


Alle cruises in een overzicht

Cruise Travel zet alle mogelijkheden voor je op een rij, of je nu naar de Cariben of Zuid-Europa wil, avontuurlijk IJsland wil ontdekken per cruise of langs de Britse eilanden wil varen.


Ga naar Alle cruises in een overzicht


Lees je vooraf goed in

Als je gaat zoeken naar een luxe honeymoon cruise, dan ziet de ene cruise nog aanlokkelijker uit dan de andere. Lees je vooraf goed in en bedenk: wat willen we eigenlijk? Alleen maar tropische eilanden zien, of juist ook wat meer cultuur? Is goed weer heel belangrijk, of juist imposante natuur ontdekken? Met een goede voorbereiding vooraf kun je de beste keus samen maken, en dan natuurlijk als het zover is optimaal genieten!


Ga naar Huwelijksreizen leveranciers


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation