Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

High Coffee op je bruiloft

Je hebt de theeleut, de mensen die gek op een borreltje zijn en je hebt de onvervalste koffieleut. Gek op vers gemalen bonen die na het overgieten met warm water de heerlijke geur van een kop koffie verspreidt.

Na de ceremonie zou je kunnen kiezen voor het geijkte kopje slappe koffie bij de bruidstaart. Maar dat is voor de echte koffieliefhebber natuurlijk een no go. Die kiest voor een feestelijke high coffee tafel. Zo wordt het ondergeschoven koffiemoment al een heel feest op zich.

Heerlijke koffie vergezeld door een mooie bruidstaart en allerlei lekkere hapjes zoals: mini sandwiches, cupcakes en allerlei zoetigheden die perfect aansluiten bij een goed kopje koffie.

Er is een grote variëteit aan koffie, en met een klein likeurtje er naast kan er ook door de borrelaar getoost worden op het kersverse bruidspaar. Een heerlijke latte machiato die door een professionele barista van de mooiste afbeeldingen wordt voorzien, staat super feestelijk.

Een mooie bijkomstigheid van de koffie is, dat de cafeïne je tevens een goede boost geeft om het tot in de kleine uurtjes vol te houden.

Tekst: Saskia Baggen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation