Het trouwkapsel uit je dromen zelf creëren!

Een elegant en romantisch ogende look is voor jouw trouwdag uitermate geschikt. Een trend van de laatste tijd zijn de elegante, los opgestoken blonde kapsels. In het begin werd dit soort kapsel vooral gebruikt wanneer een bohemian stijl aangehouden werd tijdens de trouwerij. De zachte, vrouwelijke uitstraling die het kapsel met zich meebrengt heeft gezorgd voor ongekende populariteit. In deze blog gaan we je helpen jouw droomkapsel in vervulling te laten gaan.


Het elegant, los opgestoken kapsel kan op veel verschillende manieren gedragen worden en staat vrijwel iedere bruid prachtig. Dit komt door de volume die gecreëerd wordt en het laat de jurk stralen. Je kan het kapsel helemaal naar wens maken, wil je een blonde, donkerblonde of donkere uitstraling, wil je dat het half opgestoken of helemaal opgestoken wordt. Ook kunnen haar sieraden, vlechten of verse bloemen gebruikt kunnen worden om de look helemaal af te maken. Onderstaand worden verschillende kapsels

Help?! Hoe krijg ik de perfecte look?


Om de perfecte look te creëren voor jouw trouwdag is het belangrijk het haar van te voren goed te verzorgen. Als je normaal je haar kleurt of blondeert is het verstandig dit voor de trouwdag nogmaals te doen, op die manier zal je haar stralen zoals jij dat wil. De blonde look is overal terug te vinden en toch wel favoriet onder de bruiden. Kies daarom voor een blondeerpoeder om die mooie, elegante, blonde look te realiseren. De BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+ is een hoogwaardig blondeerpoeder voor maximale oplichting en past bij iedere haar basis. Het licht op tot maar liefst 9 tinten en beschermt de haarvezel tijdens de inwerktijd om zo haarbreuk te minimaliseren. Het is geschikt voor alle blondeer technieken en het betreft een flexibele mengverhouding. Perfect dus voor jouw bruidskapsel! Veel verschillende blondeerpoeders zijn te verkrijgen bij Knip&Go shop voor jouw blonde look.

Nadat je het haar hebt geverfd of geblondeerd is het erg belangrijk om het haar de juiste verzorging te bieden. Het is dus belangrijk een shampoo, conditioner en eventueel een masker te gebruiken, die past bij jouw haartype. Laat het haar op natuurlijke wijze drogen of gebruik een stylingtool die het haar passend styled. Bij een dergelijke look wordt vaak een krultang gebruikt om de haren die natuurlijke, elegante uitstraling te geven. De Revolv’it Rotating Curling Iron 38mm Salon Edition is uitermate geschikt voor het creëren van natuurlijke, glanzende krullen.


Bij het gebruiken van een heattool is het belangrijk de haren te beschermen, hiervoor zijn verschillende hitte beschermende producten aan te schaffen. De Discipline Keratine Thermique is een product dat het haar goed beschermd tegen de hitte van de warmte tools. Nadat het haar mooi gekruld is kun je deze stylen naar wens. Steek de haren op naar wens, vlecht delen van het haar mooi in en gebruik eventueel haarsieraden als finishing touch. Om het haar gedurende de hele dag in model te laten zitten is het verstandig gebruik te maken van een haarlak met een strong of extra strong hold. De Infinium Pure Extra Strong is hiervan een uitermate geschikt voorbeeld.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation