Het pak voor de vader van de bruidegom

Als bruidegom wil je er natuurlijk piekfijn uitzien op jouw grote dag. Maar ook het pak van de vader van de bruidegom is belangrijk. Ga er samen op uit om dit pak uit te zoeken! Met deze tips kom je goed beslagen ten ijs.

pak vader bruid

Bruidsmodezaak?


Een herenmodezaak heeft natuurlijk mooie pakken, maar wil je het beste aansluiten bij het pak van de bruidegom zelf, dan kun je misschien beter naar een bruidsmodezaak gaan. Neem de moeder van de bruidegom mee en kijk samen wat een mooie combinatie voor vader en moeder kan zijn.

pak bruidegom vader

Pak vader bruidegom niet zo formeel?


Vind je een trouwpak wat té of past die formele stijl helemaal niet bij de sfeer van de bruiloft? Ga dan voor een nette broek met overhemd en eventueel een vest. Vergeet vooral niet aandacht te besteden aan de schoenen en riem, want die maken een outfit helemaal compleet. Blijf als vader van de bruidegom zo dicht mogelijk bij jezelf: als je kleding draagt waar jij je prettig in voelt, straal je dat uit en voel je je ook zekerder.

pak vader bruid

Pak vader bruidegom felle kleur?


Het is wel altijd mooi als de kleding qua kleur een match is met die van de moeder van de bruidegom en het paar zelf. Nu kun je natuurlijk zeggen: ‘mijn kleur is oranje en dat draag ik het liefst’, maar bedenk je dat je met een felle kleur wel erg de aandacht trekt. Ook op de foto’s. En uiteindelijk is het dé dag van het stralende paar zelf. Als vader snap je dat natuurlijk zeker!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen


Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation