Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Eerste & tweede pasafspraak trouwjurk | ins & outs

Heb je dé trouwjurk gevonden? Dan beginnen nu de pasafspraken. We vertellen je alles wat je daarover wilt weten.

Eerste pasafspraak trouwjurk

De eerste pasafspraak is spannend: de jurk wordt deze keer helemaal op jouw figuur afgespeld. Tip: neem je trouwschoenen mee, zodat de jurk straks precies op de juiste lengte valt.

Hoever van tevoren een eerste en tweede pasafspraak inplannen?

De levertijd van trouwjurken kan soms wel een half jaar zijn. Dus hoe eerder je een jurk uitzoekt, hoe beter het is! De pasafspraken worden in overleg met jou ingepland zodra de jurk binnen is.


Lees ook Voorbereiding op bruidsjurk kopen


Tweede pasafspraak

Tweede pasafspraak gepland? Nu is het zaak te kijken of je jurk precies op maat is vermaakt. Er is nu nog tijd om een kleine verandering aan te brengen, mocht dat nodig zijn. Bijvoorbeeld als je toch nog een detail wil veranderen, of als je wat bent aangekomen of afgevallen in de tussentijd.


Lees ook Welke trouwjurk past het beste bij je lichaam?


Trouwjurk vermaken kosten

Het ligt er natuurlijk aan wat er aan je trouwjurk verandert moet worden, maar ga uit van een richtprijs van 150 euro aan vermaak-kosten. Je kunt dit bij het uitzoeken van de trouwjurk direct bespreken, zodat je een indicatie hebt van deze bijkomende kosten.


Lees ook Trouwpak voor vrouwen | Bruids jumpsuit


Draag dezelfde lingerie als op je trouwdag

Voor het meest optimale resultaat, draag je tijdens je pasafspraken dezelfde lingerie als straks op de trouwdag. Zo wordt de jurk tijdens de pasafspraken exact op maat gemaakt, en zit er op de grote dag geen plooitje verkeerd!


Lees ook Goede maat BH kiezen voor je trouwjurkTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation