Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Goede maat BH kiezen voor je trouwjurk

Meestal sta je niet stil bij het dragen van een BH, maar als ‘ie niet lekker zit, kapot is of niet goed past dan kan het je dag behoorlijk verpesten. Dat willen we niet voor je trouwdag, dus in dit artikel lees je handige tips over het uitzoeken van de perfecte maat BH.

BH-maat laten opmeten

Klinkt ongeloofwaardig, maar het grootste deel van de vrouwen weet niet hun exacte BH-maat. Bespaar jezelf heel veel moeite en maak een afspraak voor een BH-fitting. Dat betekent niets meer dan dat je exacte BH-maat wordt opgemeten. Negen van de tien keer komt er een andere maat uit dan jij je hele leven al hebt aangekocht. Een BH-fitting is snel en pijnloos en kost je in de meeste gevallen niets. Het is het écht waard, dames!

BH te klein

Heb je het gevoel dat de cups van je BH niet alles binnen houden? Dan is je BH zeer waarschijnlijk te klein. De vorm van de cups is niet toereikend voor jouw borsten. Dit komt logischerwijs meer voor bij vrouwen met grote(re) borsten. De omvang van je BH kan goed zijn, maar de cupmaat moet eentje groter wanneer je last hebt van dit fenomeen.

BH-beugel prikt

BH’s met een beugel geven extra steun aan je borsten. Toch is de beugel van de BH één van de meest gehate onderdelen – elke vrouw heeft er wel eens ruzie mee gehad. Waarom kopen we dan nog beugel-BH’s? Als je last hebt van de beugel in je BH, zit er eigenlijk maar één ding op: BH’s zonder beugels kopen.

BH-bandjes glijden naar beneden

Waarom zou je nog een BH met bandjes dragen als ze telkens naar beneden glijden? Dan kun je net zo goed een strapless BH dragen. Bandjesloos rondlopen is voor velen geen fijn gevoel. Gelukkig kun je de bandjes aan laten passen bij de winkel waar je de BH hebt gekocht. De bandjes worden dan dichter naar de BH-sluiting verplaatst, zodat ze beter blijven zitten. Je kunt ze zelf ook iets strakker doen, maar vaak gaan ze dan snijden. Een andere oplossing is BH’s kopen waarvan de bandjes gekruist lopen. Glijdt niet en staat sexy!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation