Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een smoking-hip huwelijksfeest

Nadat de bride to be een volmondig ja heeft geroepen, is het tijd om jullie huwelijksfeest te plannen. De vraag die vervolgens door ieder zijn hoofd spookt, is wat je op deze speciale dag aantrekt. Natuurlijk wordt dit niet het pak dat lijkt op iets wat je al in je kast hebt hangen. Een stijlvol alternatief is daarom de smoking. Trouwen in een smoking is uniek en zorgt voor een feestelijke en chique sfeer tijdens jullie bruiloft. Een smoking-hip huwelijksfeest De toenemende populariteit van de smoking zorgt ervoor dat deze in 2020 nauwelijks nog weg te denken is van het altaar. Het tweedelige kostuum bestaat uit een colbert en een broek en is ideaal voor een bruiloft. De smoking is een tijdloos pak die bij veel feestelijke gelegenheden wordt gedragen. Hierdoor krijgt jullie huwelijksdag gegarandeerd een speciale, feestelijke setting. Je kunt een smoking kopen of huren in klassieke kleuren, zoals zwart, wit of blauw. Toch kiezen bruidegoms ook steeds vaker voor een smoking die is afgewerkt met een unieke stof of patroon.

Een smoking-hip huwelijksfeest

Bruiloftsthema’s

Je kunt ervoor kiezen om de gasten een dresscode mee te geven, zodat de feestelijke setting ook terug te zien is in de trouwfoto’s. De black tie is een dresscode waarbij vrouwen een lange galajurk dragen en mannen in een smoking met wit overhemd en strik verschijnen. Daarnaast zijn er ook andere dresscodes waarin smokings een rol spelen, zoals The Great Gatsby en het James Bond-thema. The Great Gatsby is een klassiek thema, waarbij smokings, galajurken, parelkettingen en zelfs bolhoeden zorgen voor een elegante setting op jullie bruiloft. Het James Bond thema wordt ook steeds populairder onder bruidsparen. Een donkerblauwe smoking met een zwarte satijnen shawlkraag à la Casino Royale zorgt voor fantastische trouwfoto’s.

Een smoking met vlinderstrik hip huwelijksfeest

Stijlvolle smokings

Wanneer je wilt trouwen in een smoking heb je dus ontzettend veel keuze. Om inspiratie op te doen, biedt Henk ter Horst je een overzicht van smokings die je kunt huren of kopen. Deze smokings zijn compleet aan te passen aan jouw stijl, bijvoorbeeld door te kiezen voor een bepaalde stof of een bepaald patroon. Denk aan de afwerking van jouw smoking met suède of in zilverkleurig materiaal. Waar je ook voor kiest, het belangrijkste is dat de smoking goed bij je past en stijlvol staat. Bij Henk ter Horst staan ze daarom altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste smoking.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation