Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dit vindt de bruidegom belangrijk

Tijdens de voorbereiding van de bruiloft zijn er veel zaken die beslist worden door de bruid en/of een eventuele wedding planner. Een paar zaken vindt de bruidegom echter zo belangrijk dat hij graag wil meebeslissen!

Dresscode bruiloft

De bruid mag de jurk van haar dromen dragen en hoeft zich daarbij niks aan te trekken van de dresscode die wordt opgegeven op de bruiloft. De bruidegom moet zich in een pak hijsen en we kunnen ons voorstellen dat een driedelig pak niet zo fijn is op een outdoor zomerbruiloft waar de temperatuur kan oplopen tot dertig graden celcius. Op dit punt mengt de bruidegom zich vaak even in de discussie en houdt rekening met de omstandigheden voor er een dresscode wordt uitgezocht.

Drankjes aan de bar

Bruidegoms hebben vaak een uitgesproken mening over de drankjes aan de bar op de bruiloft. Er wordt negen van de tien keer gekozen voor een open bar, maar belangrijker is wat er precies wordt aangeboden. Het is vaak alles of niets: of een open bar waar iedereen alles kan bestellen wat hij/zij wil, of een “open” bar waar zo min mogelijk wordt aangeboden en waardoor er dus veel geld wordt bespaard. Een tussenweg zien we niet vaak... Maar het kan wel hoor, mannen!


Lees ook Hoeveel eet & drinkt een gast op de bruiloft?


De bruiloftsmuziek

Over het algemeen zijn de bruidegoms minder geïnteresseerd in de muziek die tijdens de ceremonie wordt gedraaid, maar wanneer het aankomt op de muziek voor de receptie en het avondfeest, zijn de bruidegoms vastbesloten: een dj of live bandje. Ook het lijstje met nummers dat gedraaid moet worden en vooral de nummers die overgeslagen moeten worden staat vast. Sommige bruidegoms willen zelf bepalen op welke tijdstippen bepaalde nummers gedraaid moeten worden, maar de dj kan op die manier niet meer inspelen op de sfeer die er dan heerst.


Ga naar Bruiloft muziek professionals


De after-wedding party

Je kent het vast van ’t stappen: mannen willen vaak een after-party. Vrouwen willen dan vaak naar huis om lekker te gaan slapen, maar mannen willen altijd nog even door. Zo ook bruidegoms: zij wensen in veel gevallen een after-party op de bruiloft voor een select groepje. De bruid zal rond deze tijd doodop zijn, want alle spanningen en emoties putten haar enorm uit. Overleg als bruidspaar en maak er een knallende dag van!


Ga naar bruidegom professionals


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation