Deze bruidsfoto’s mogen niet ontbreken

Wanneer het aankomt op de bruidsfoto’s, is er een aantal foto’s die echt niet mogen ontbreken in jullie trouwalbum. Ga van tevoren even met de bruidsfotograaf zitten, zodat er duidelijk op papier staat welke soort foto’s jullie allemaal willen hebben.

Bruidsfoto de eerste blik


Het moment waarop bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien op hun bruiloft is goud waard. Hoe mooi is het dan als je dit gouden momentje op camera vastlegt? Dan kan zijn wanneer de bruid de trap afloopt in haar ouderlijk huis of wanneer ze de deur opent voor haar toekomstige hubby. Kies een mooie plek en geniet van het moment! Nu komen ware emoties naar voren en dat maakt een foto authentiek.

Bruidsfoto’s met opa en oma


Een bruidsfoto met de grootouders van het bruidspaar is iets dat altijd gekoesterd zal worden. Jullie grootouders zullen niet heel lang meer op deze planeet zijn en dat ze bij jullie bruiloft aanwezig kunnen zijn is een hemels geschenk. Een foto herinnert jullie voor altijd aan deze geweldige dag met al jullie dierbaren dicht bij jullie.

Trouwfoto’s van aangetrouwde familie


Hoe vaak zijn jullie met z’n allen bij elkaar en zien jullie er ook nog eens op je best uit? Niet zo heel vaak, dus grijp dit moment om mooie professionele foto’s van de hele familie te maken. Ook de aangetrouwde familie, neefjes en nichtjes, ooms en tantes... Iedereen mag op de foto!

Luchtfoto als bruidsfoto


Een luchtfoto is één van de mooiste en tevens één van de lastigste foto’s om te maken op je bruiloft. Als je geluk hebt, is de trouwlocatie erg geschikt voor een luchtfoto. Maak gebruik van een balkon als dat aanwezig is, zodat de fotograaf van bovenaf een hele gave foto kan maken. Je kunt ook als bruidspaar op het balkon gaan staan, zodat de fotograaf van onderen een kiekje maakt. Een drone wordt ook steeds vaker gebruikt en geeft super gave beelden.

Bruidsfoto’s van broers en zussen


Gek genoeg worden de foto’s van de broers en zussen samen vaak vergeten in alle hectiek op een bruiloft. Ga maar eens na: hoevaak sta jij met je broer(s) of zus(sen) op de foto? Waarschijnlijk niet zo heel vaak. Dit soort foto’s zijn hartstikke leuke cadeautjes voor opa’s en oma’s en natuurlijk voor je ouders. Ook voor jezelf en je broers en zussen is het een leuke herinnering aan je trouwdag.

Sanne van Bortel

Trouwfoto’s gebundeld met Snapchat


Iedereen kent Snapchat wel, zelfs als je het niet gebruikt. Snapchat’s nieuwe update brengt een feature waardoor je de app echt wilt gaan gebruiken – vooral als je gaat trouwen... Lees er in dit artikel alles over! LEES MEER...
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation