De mooiste liefdesverklaringen op bruiloften

Elke bruiloft is bijzonder, maar sommigen hebben zulke mooie momenten die altijd herinnerd zullen worden. Zoals die ene keer dat je zieke oma er nog bij kon zijn en kort daarna overleed. Of het moment waarop je de mooiste woorden ooit gesproken hoorde en dacht: dat wil ik ook! We hebben een paar prachtige momenten en liefdesverklaringen voor je verzameld.

De mooiste liefdesverklaringen op bruiloften

Mooiste momenten op de bruiloft


Een bruiloft is opgebouwd uit mooie momenten, maar vaak als je vraagt aan mensen wat nou echt bijbleef, zijn het niet die grote momenten die al weken worden voorbereid, maar de kleine momentjes waarin iemand iets liefs zei of deed of juist het moment waarop iets grappigs of toevalligs gebeurde. Zo was er eens een natuurlijke bruiloft waarbij de tortelduifjes op de trouwakte poepten en de zanger die veel te laat op de fiets aankwam waardoor hij helemaal bezweet was, maar waardoor ook zijn stem eigenlijk nog veel mooier klonk.

De mooiste liefdesverklaringen op bruiloften

Zeg meer dan ‘ja’: de mooiste liefdesverklaringen


Als je het aandurft op de bruiloft, spreek dan een liefdesverklaring uit. Zeg meer dan alleen ‘ja’. Benoem wat je mooi vindt aan de ander en waarom je juist op jouw partner valt. Kijk je partner aan en neem de tijd, pauzeren is oké. Sterker nog: pauzeren maakt de liefdesverklaring nog sterker en mooier. Jullie hebben de tijd, het is immers je eigen bruiloft. En ja, het zal moeilijk zijn, het is een emotioneel moment. Maar laat horen dat je stem breekt of overslaat, laat die snikken maar gaan. Daarmee sleep je mensen juist mee in je verhaal en leeft iedereen mee. Dat maakt een verklaring mooi!

De mooiste liefdesverklaringen

Maak het persoonlijk


Dé tip van alle wedding planners die we naar dit onderwerp vroegen, was: maak het persoonlijk. Het is jullie bruiloft, natuurlijk wil je iets moois en wat iedereen leuk vindt, maar dat laatste kan nou eenmaal niet. Besteed dus veel tijd en energie aan iets wat jullie leuk vinden. Dan geniet je des te meer en dat straalt weer af op de bruiloftsgasten. Het persoonlijke maakt jullie bruiloft uniek!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation