De leukste kapsels voor de bruidsmeisjes

Als je bruidsmeisje bent op een bruiloft, doe je natuurlijk iets speciaals met je kapsel. Een bruiloft is een perfect excuus om voorafgaande aan de bruiloft een paar keer heerlijk te tutten met de bruid. Laat je in dit artikel inspireren door prachtige kapsels voor bruidsmeisjes!

De leukste kapsels voor de bruidsmeisjes

Kapsels voor het bruidsmeisjes


De eerste vraag die je jezelf als bruidsmeisje moet stellen is: los of vast? Misschien kun je dit trouwens beter vragen aan de bruid zelf. De kans is groot dat zij al een beeld voor zich heeft van haar bruidsmeisje – en ze mag best enkele eisen stellen. Als zij graag wil dat je jouw haar opsteekt, of juist los draagt, of een vlecht verwerkt in je kapsel, dan is het wel zo netjes om je daar aan te houden. Het is immers niet jouw bruiloft, maar de hare.

De leukste kapsels voor de bruidsmeisjes

Bruidskapsels met los haar


Het meest verstandige wat je als bruidsmeisje met je kapsel kunt doen, is als allereerst overleggen met de bruid. Heeft zij geen suggesties, dan heb je dus in feite vrij spel en mag je alles met je haar doen wat je zelf het leukste vindt. Misschien heeft ze wel enkele suggesties, zoals losse krullen, een slag in je haar, een zijscheiding of heel steil haar. Als je zelf sterke krullen hebt, is je haar steil maken misschien helemaal geen optie. Maar als je een kapsel hebt waarmee je veel kanten op kunt, is het juist erg leuk om eens te luisteren naar de suggesties van de bruid en samen een aantal kapsels uit te proberen. Dat is ook nog eens hartstikke gezellig!

De leukste kapsels voor de bruidsmeisjes

Opgestoken bruidskapsels voor de bruidsmeisjes


In de meeste gevallen kiezen zowel bruid als bruidsmeisje voor een opgestoken kapsel. Deze kapsels hebben de grootste kans dat ze de hele dag mooi blijven zitten. Bovendien zit je haar niet in je weg zoals met los haar wel eens gebeurt. Een bruiloft is immers voor het bruidsmeisje best hard werken! Een opgestoken kapsel is dan praktisch, maar kan ook heel erg mooi zijn. Wat dacht je van een opgestoken vlecht? Of een donutknot? Simpel, maar erg elegant. Je kunt ook nog kiezen voor een mooi sieraad in je haar, zoals een paar curlies of een haarband. Overleg dit wel met de bruid, misschien wil ze graag de haaraccessoires voor haarzelf houden. Er zijn hoe dan ook meer dan genoeg opties voor zowel bruid als bruidsmeisje. Kies samen iets moois uit en geniet van de bruiloft!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation