Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De grootste collectie trouwringen van Nederland | Schitterende Ringen.nl

Schitterende Ringen.nl is het online verkoopkanaal voor trouwringen en vriendschapsringen waarbij de klant de (unieke) mogelijkheid heeft om hun favoriete set ringen eerst thuis gestuurd te krijgen zodat je rustig op je gemak de ringen kunt bekijken en uitproberen voordat wordt besloten tot aankoop.

Daarnaast kunt u ruim 450 verschillende modellen trouwringen in onze showroom in Winschoten passen, zien en voelen. Alle ringen zijn duidelijk geprijsd de gehele collectie kunt u gemakkelijk passen doordat de trouwringen in een open wandopstelling zijn gepresenteerd. Omdat wij niet op een dure locatie zijn gevestigd kunt u ervaren dat de trouwringen ruim 20% goedkoper zijn.


Deze manier van trouwringen kopen is wat de klant tegenwoordig wilt, zelf proberen, bekijken en vergelijken en natuurlijk met duidelijke prijsvermelding!


Twijfelt u nog? Dan mag u uw favoriete setje meenemen naar huis zodat u ze thuis een week lang kan bekijken (daglicht en ’s avonds) en voelen of de ringen lekker zitten.


Heeft u overdag weinig tijd om onze showroom te bezoeken? Stuur dan u een mailbericht naar info@schitterenderingen.nl en geef aan wanneer u het beste schikt zodat wij de showroom voor u kunnen openen.


Komt u ook de grootste collectie trouwringen van Nederland en uitproberen?!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation