Corona huwelijk

De lente- en zomermaanden zijn extreem populair onder bruidsparen. Zo trouwden vorig jaar 4.450 stellen in april, zo’n 7.500 in mei en 8.200 in juni. Voor veel stellen betekent de corona een dikke streep door de trouwdatum.

Uitstel


Veel trouwlustigen hebben hun bruiloft verschoven naar de toekomst. Nu alle evenementen nagenoeg zijn afgelast, de horeca beperkt is en iedereen anderhalve meter afstand moet bewaren, zien een aangepast scenario niet zitten. De minister van Justitie Grapperhaus kreeg veel kritiek op zijn huwelijksfeest waarbij uitgenodigden onvoldoende afstand hielden.

Regels


Per 1 juli mogen er meer mensen aanwezig zijn op de bruiloft. Het aantal gasten voor een buitenbruiloft is verhoogd naar 250 zonder zitplaats of checkgesprek. Uiteraard blijft de anderhalve meter afstand van kracht. Buiten gelden geen maximale aantallen als er voldoende zitplaatsen zijn en als er een controle gesprek vooraf is geweest. Trouwlocaties en restaurants mogen binnen weer 100 mensen ontvangen, exclusief personeel. Er moet wel voldoende ruimte zijn om 100 mensen op anderhalve meter afstand van elkaar te laten zitten. Je mag niet van plek wisselen of dansen.

Reis


Buitenlandse reizen zijn ook niet aantrekkelijk meer door de vele oranje zones. Voor velen Is de geplande huwelijksreis in duigen gevallen door de coronacrisis. In deze coronatijd is het voorlopig nog niet verstandig om naar het buitenland te vertrekken. Het alternatief voor een huwelijksreis zal in eigen land moeten plaatsvinden. Gelukkig zit Nederland boordevol alternatieven en opties voor een onvergetelijke corona-proof huwelijksreis.

Verblijf


Kies voor een vrijstaand luxe vakantiehuis of villa afgelegen in de natuur of aan het water. Nog een voordeel van een vakantiehuis is dat het vaak corona-proof kan. Een midweeks verblijf in een luxe hotel kan ook superfijn zijn. Neem een uitgebreid arrangement met alles erop en eraan en boek een luxe hotelkamer of suite met jacuzzi en sauna. Zo’n kamer is ontzettend romantisch en meer dan geschikt voor een huwelijksreis. In ieder geval de perfecte accommodatie om elkaar fysiek te leren kennen, met of zonder condooms.

Overigens hebben de meeste pas getrouwde stellen pas seks de volgende dag en niet op de trouwnacht. Seks op de volgende ochtend blijkt het meest gebruikelijk. Een derde van de stellen deed het op dat moment en één op de tien in elk geval binnen 48 uur.
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation