Bruidskapsels van dit jaar: bloemen, parels en vlechten!

Elk jaar verandert bruidsmode weer, dit keer bespreken bespreken we de mooiste bruidskapsels. Dit jaar is er weer veel nieuwe inspiratie op te doen qua bruidskapsels. Spijtig genoeg gaan vrijwel alle accessoires de prullenbak in, alleen bloemen en parels blijven helemaal hot. Voor het kapsel zelf hebben we maar één woord: vlechten!

bloemen, parels en vlechten

Bruidskapsels met bloemen


Bruidskapsels met bloemen zijn al jarenlang populair onder bruidjes en eerlijk gezegd denken we niet dat het ooit ‘uit’ zal zijn. Bloemen zijn nu eenmaal een essentieel onderdeel van elke bruiloft. Kijk alleen al naar het bruidsboeket van de bruid of de bloemversieringen op de hele bruiloft. Of het bloemstuk op de trouwauto. Of de corsages bij de bruiloftsgasten. We kunnen zo nog even doorgaan. Bruidskapsels met bloemen zijn dus ook dit jaar weer helemaal hip. Wel zien we een verschuiving van één grote bloem in het haar naar allemaal kleine bloemetjes in het haar. En dat werkt weer heel goed samen met de andere trend die we zien: vlechten! Daar komen we later in het artikel nog even op terug.

bloemen, parels en vlechten bruidskapsels

Bruidskapsels met parels


Een tweede trend onder bruidskapsels, naast de bloemen, is parels in je bruidskapsel. Parels waren voorgaande jaren ook wel populair, maar nog niet zoals dit jaar. Parels kan je mooi combineren met verschillende bruidskapsels en zowel lang als kort haar. Ook als je je haar los draagt of vast doet kan je heel gemakkelijk parels erin steken.

bruidskapsels

Bruidskapsels met vlechten


Het enige dat eigenlijk niet mag ontbreken in je bruidskapsel dit jaar, is een vlecht. Eigenlijk zegt dat nog niet veel, want er bestaan zoveel verschillende vlechten. Dat is ook direct de kracht van dit bruidskapsel: je kunt elke soort vlecht kiezen. Degene die het best bij je past zorgt ervoor dat je een geweldig bruidskapsel hebt. Een losse vlecht of juist een strakke hengstenvlecht, in combinatie met wat kleine bloemetjes of een paar parels zal jij zeker stralen met je bruidskapsel!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation