Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bijzondere trouwpakken

Bijzondere trouwpakken op maat voor de bruidegom zijn tegenwoordig helemaal hot. Je zoekt een hip trouwpak, iets anders. Niet zo saai en stijf, maar lekker comfortabel, met natuurlijke stoffen en mooi getailleerd. Uiteraard wil je als bruidegom wel stijlvol voor de dag komen, maar je trouwpak mag echt wel een sportief of stoer randje hebben. Deze bruidegom gaat meestal voor een uniek trouwpak op maat. De belangrijkste trouwpak trend van nu, want elk pak is uniek.

Een trouwpak op maat, dat is pas bijzonder

Een trouwpak op maat klinkt direct wel duur. Eigenlijk valt dat best wel mee en is dat helemaal niet heel veel duurder dan een standaard trouwpak. Als je echt een goed trouwpak op maat wilt, dan kost dat uiteraard wel ietwat meer, maar dan krijg je ook echt veel meer (tip: lees reviews). Goedkoop is duurkoop in dit geval, zeker als je iets bijzonders wilt. Want dat red je natuurlijk niet voor een paar honderd euro. Voor je bruiloft moet het uiteraard wel echt goed. Maar goed, een bruiloft is überhaupt al duur en je spaart voor alles. En een goed pak kan je altijd nog aan, mits je slim kiest. Een leuk voordeel van man zijn, dus reden voor een iets ruimer budget. En een serieus mooi trouwpak op maat is een soort verwennerij voor de echte mannen onder ons. Iets wat je toch eens in je leven een keer zou willen hebben. En wat is nou een mooier moment dan je bruiloft. Voor een uniek trouwpak dat echt bij je past, een pak die je echt mooi staat en lekker comfortabel zit. Ja man, wie wil dat nou niet?
Een trouwpak op maat biedt ook nog eens veel mogelijkheden om te customizen. Je kan bijvoorbeeld themakleuren laten terugkomen op een subtiele manier, opvallende voeringen of een persoonlijke boodschap borduren in je trouwpak. Met een trouwpak op maat zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos, wat het extra bijzonder maakt. Juist met een bruiloft is dat extra leuk!

Waarom zou ik een bijzonder trouwpak willen?

Bijzonder betekend in ieder geval dat jij je als bruidegom onderscheidt van je bruiloftsgasten. Meestal is dat wel wat de bruidegom voor ogen heeft. En dat kan uiteraard op vele manieren. En sowieso niet door een standaard pak te kopen. Traditioneel doet de bruidegom dat met een gilet en een bepaald type pak met een glans. Ook met kleur kan je eenvoudig jezelf positioneren als man van de dag. Maar de moderne bruidegom zoekt meer verfijning en dan kom je uit bij kwalitatieve trouwpakken op maat.
En dat maakt het direct al bijzonder. Allereerst al het feit dat een trouwpak op maat speciaal voor jou gemaakt wordt. Vervolgens is het erg afhankelijk van de stoffen die je kiest, hoe bijzonder jouw trouwpak wordt. De stof van een pak bepaalt namelijk je draagcomfort en de uitstraling qua stijl. Over stijl gesproken, ook hiermee kan je het onderscheid maken in details van je op maat gemaakte trouwkleding. Bijzondere trouwpakken met extra detaillering in afwerking, opvallend mooie pasvormen, natuurlijke stoffen en persoonlijke details. Je kunt alles dan mooi afstemmen en zelf bepalen. Het grote voordeel is dan ook, dat je jouw mooie trouwpak op maat lekker door kunt - en wilt - dragen na de bruiloft. Meer waar voor je geld en ook nog eens lekker duurzaam.

Alternatief trouwpak bruidegom, op maat gemaakt

Een trouwpak op maat is een exclusief alternatief voor de bruidegom. De man die graag iets anders dan anders wil, als hij gaat trouwen. Iets aparts of speciaals en zeker geen saai stijf trouwpak. Liefst ook geen blauw trouwpak, want ook dat voelt ook als erg standaard. Als alternatief voor een standaard trouwpak, is een mooi getailleerd trouwpak op maat echt het summum voor een bruidegom. Een echt goed trouwpak op maat als alternatief trouwpak. Het is als sexy lingerie bij de bruid.

Bijzondere beleving bruidegom

Het winkelen en zoeken naar je ideale trouwpak is ook een bijzondere aangelegenheid. Iets waar je als bruidegom best een beetje aandacht aan schenkt en een leuk uitje van mag maken. Voor de bruidegom die er echt even iets leuks van wilt maken voor zichzelf. En echt op zoek is naar een opvallend mooi trouwpak. Voor die man heeft Suits at Sea een soort van speakeasy-achtig concept voor de bruidegom; een moderne ManCave voor trouwpakken. Echt een leuke beleving voor de bruidegom, tijdens het kopen van zijn unieke trouwpak op maat. Juist ook voor de man die niet van pakken houdt! De zogenoemde Trouwpak Experience. De trouwsensatie van Nederland. De plek voor moderne bruidegoms die eens wat anders dan anders willen!
Je kan gezellig je aanhang meenemen, een biertje, wiskey of wijntje drinken aan de panorama bar en je inhoudelijk goed laten adviseren en begeleiden naar een fantastisch trouwpak op maat als resultaat. Een pak waarin jij er top uitziet, waarin jij je comfortabel en trots voelt. Een pak waarin jij je de man voelt!

Buitenland bruiloft bruidegom

Voor een buitenland bruiloft zoekt een bruidegom meestal ook een bijzonder trouwpak. Een trouwpak welke past bij dat betreffende klimaat of cultuur. Een trouwpak met bijzondere details met een link naar die cultuur. Niet zo’n warm of stijf trouwpak, logischerwijs. En in ieder geval geen polyester stoffen ivm zweten. Of bijzondere stoffen met een ademend karakter zijn dan veel interessanter. Een lichte stof in een lichte kleur doet het ook goed voor een bruiloft in het buitenland. Trouw je in een extreem warm klimaat? Dan is een luchtig linnen trouwpak met blote voeten of slippers ook erg leuk, maar uiteraard afhankelijk van jouw eigen wensen. Een extra bijzonder maatoverhemd, lekker luchtig ademende stoffen met linnen voor een wat lossere look, met een lossere pasvorm. Stoer en sportief, mannelijk en toch erg stijlvol. Jij bent de man!

Speciale gelegenheid, speciaal pak

Een bruiloft is natuurlijk een speciale gelegenheid, een bijzonder moment in je leven. Een dag waar je veel tijd, geld en aandacht aan besteedt. En daarom vindt een bruidegom het ook fijn als hij zich lekker zichzelf kan voelen in zijn trouwkleding. En zeker op het feest. Hij zoekt dus tegenwoordig iets anders dan anders als trouwoutfit. Logisch ook, want een speciale gelegenheid vraagt ook om een speciaal trouwpak. En eigenlijk ook om een speciale manier voor het uitzoeken van je trouwpak. Maak er wat leuks van man!

Tip trouwpak op maat: Suits at Sea | Trouwpakken

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation