Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Armband voor je man uitzoeken? Inspiratie & tips!

Wil je jouw man verrassen met een mooie armband? Dit is een prachtig cadeau om te geven wanneer je nog in het huwelijksbootje moet stappen, bijvoorbeeld op de trouwdag zelf, maar ook wanneer je al enkele jaren getrouwd bent. Of misschien op jullie eerste jubileum!

Wanneer je jouw man ook wil verrassen, in dit artikel krijg je inspiratie en tips over de armband voor je man.

Armband mannen zilver


Op zoek naar een armband voor mannen in het zilver? Hugo Boss heeft hele stoere zilveren mannen armbanden. De schakel in de armband geeft het sieraad een robuust uiterlijk. Deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, dus je kunt het zo subtiel of juist opvallend maken als je zelf wil. Het hangt natuurlijk af van wat je man mooi vindt, en dat weet jij het allerbeste!

Ga naar Armband man zilver shopping

Kralen armband heren


Houdt je echtgenoot niet zo van zilveren armbanden? Misschien is dan een kralenarmband voor heren iets voor hem. De heren kralen armband kan puur uit kralen bestaan, maar je kunt er ook een plaatje of iets anders tussen laten zetten.

Ga naar Armband man kralen shopping

Leren armband heren goedkoop


Bovenstaande opties allebei niks voor je hubby? Een leren armband staat goed bij elke man. En ze zijn goedkoper dan de andere opties! Leer is zeer duurzaam en voelt ook lekker warm aan de pols. Een zilveren armband kan in de winter nog wel eens koud worden. Pig & Hen hebben hele mooie leren armbanden in vele verschillende kleuren en uitvoeringen. Al hun armbanden zijn super stoer. Wie weet zit daar iets tussen voor je man!

Ga naar Armband man leer shopping

Luxe armband


Mag het wel iets meer kosten? Kies dan voor een luxe armband van bijvoorbeeld witgoud of titanium. Mocht de man van blingbling houden, dan kun je er altijd nog voor kiezen om er een steentje in te laten zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ga naar Armband man luxe shopping

Welke arm armband man?


Mannen dragen armbanden vaak aan hun niet-dominante pols. Vaak kiezen ze er ook voor om de armband aan de andere pols te dragen als ze bijvoorbeeld al een horloge dragen.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation