10 Tekenen dat je de juiste vrouw trouwt

In een vorig artikel hadden we het erover hoe vrouwen zeker konden weten dat ze de juiste man trouwden, maar nu is het de beurt aan de mannen! Door deze tien tekenen weet je zeker dat je de juiste vrouw trouwt.


Herkenbare situaties in een relatie


1. Ze geeft om jouw vrienden, kent ze bij naam, vraagt hoe het met ze gaat en is daadwerkelijk geïnteresseerd.

2. Jullie kunnen samen op reis zonder te bekvechten, ook al blijkt het een horrorhotel te zijn met schreeuwende kinderen, vieze toiletten en zonder schone handdoeken.

3. Ze bekijkt je nog steeds alsof ze je voor het eerst ziet. Jouw vrouw is nog steeds ondersteboven van je en dat mag je weten!

4. Jullie hebben dezelfde normen en waarden en zijn op zoek naar dezelfde soort relatie. De toekomst ziet er voor jullie hetzelfde uit wat betreft kinderen, werk en oud worden.

5. Ze schept graag over je op tegenover vrienden, familie en zelfs collega’s. Ze is trots op je en vertelt graag iedereen over hoe geweldig je bent!

6. Als je andere stelletjes hoort klagen over hun partner kan je niet echt meeklagen. Je herkent simpelweg niet waar ze het over hebben.

7. Ze is jouw grootste supporter. Waar jij gaat, gaat zij ook. Dingen waarvan je niet wist dat je ze kon, wist zij wel en dat laat ze merken.

8. Je vindt het fijn om dingen met haar te plannen die ver in de toekomst liggen. Je kan concerttickets kopen of een vakantie boeken die nog maanden verderop liggen dan is dat geen probleem.

9. Zij offert dingen voor jou op en andersom ook. Dat doen jullie graag voor elkaar, want elkaar gelukkig maken is het fijnste dat er bestaat.

10. Ze probeert je niet te veranderen en houdt van je zoals je bent. Ze weet hoe je reageert als je moe of chagrijnig bent en accepteert dit, ook al kan je soms ineens heel raar doen of ineens ergens geen zin meer in hebben.

Sanne van Bortel | Lees ook het artikel hieronder en klik op de foto...

Zo weet je zeker dat je de juiste man trouwt


juiste_man_trouwen_
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation