Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in de Gemeente Berg en Dal

Gemeente Berg en Dal
Dorpsplein 1
6561 AH Berg en Dal

Trouwen in Berg en Dal

Is je trouwdag al een heel bijzondere dag, met de keuze voor Berg en Dal maak je het helemaal compleet. Berg en Dal geldt als een van de mooiste gemeenten in het Rijk van Nijmegen.

Een dorp in het landschap.

Ingebed in groen, bossen en heuvels, die dit dorp een aparte charme geven. Een prachtig decor voor een hele mooie dag van je leven.
Met zo veel plekken waar je later nog eens ongestoord naar je trouwdag kunt terugdromen.

Klik hier voor het overzicht van de trouwlocaties in Berg en Dal.

De sfeer van het landschap komt terug in de keuze van trouwlocaties. Want behalve dat je uiteraard in de raadzaal van het huis der gemeente in Groesbeek centrum terecht kunt, zijn er nog een vijftal aantrekkelijke locaties:

Trouwen in De Wolfsberg

De trouwdag is volgens iedereen dé dag om nooit te vergeten. Wat wil je ook met een dag vol sprookjesachtige momenten en romantiek! En dat doe je natuurlijk in een sfeervolle locatie. De Wolfsberg heeft een ambiance en faciliteiten om je huwelijksdag écht onvergetelijk te maken. Op het mooiste plekje van de regio wordt het huwelijk gesloten door een ambtenaar van de burgerlijke stand, in één van de sfeervol ingerichte ruimtes van het 19e eeuwse pand of in een smeedijzeren prieel met uitzicht over het daldorp Groesbeek.

Deze vormen een fraai decor voor een volledig verzorgde feestdag. Voor uw gasten is het prettig dat zij eventueel in het hotel kunnen overnachten.

Trouwen in Fletcher Hotel Erica

Fletcher Hotel Erica verzorgt graag de dag van uw leven! Met veel plezier ontvangen wij u in ons prachtige Hotel gelegen in de bossen van het Rijk van Nijmegen, waar onze rode loper voor u uitligt. Met onze ruim opgezette zalen bieden wij u een uniek ingrediënt om van deze speciale gelegenheid, groot of klein, een onvergetelijke dag te maken. Zo kunt u uw gasten feestelijk ontvangen in een van onze sfeervolle feestzalen of terrassen, van een heerlijk buffet genieten en vervolgens uw huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest tot diep in de nacht. Fletcher Hotel Erica is dé locatie om uw huwelijksdag tot een succes te maken. 

Landgoed Holthurnsche Hof

Op landgoed Holthurnsche Hof kan in een door u uitgekozen ruimte op ons landgoed het wettelijk huwelijk voltrokken worden door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Groesbeek. Tevens is het mogelijk om uw diner, receptie en/of feest bij ons te organiseren. Het is ons een eer om deze voor u feestelijke dag tot een succes te mogen maken. Wij denken graag met u mee om een persoonlijk tintje te geven aan de invulling hiervan. U kunt hierbij denken aan de keuze van de bloemen, de mogelijkheid tot spontane speeches etc.

Museumpark Orientalis

Uw trouwdag is een bijzonder moment en daarvoor zoekt u naar een inspirerende locatie. In Museumpark Orientalis komt de wereld van jodendom, christendom en islam tot leven. Het bosrijke museumpark is een  ntmoetingsplek bij uitstek en zorgt ervoor dat uw betekenisvolle dag een memorabele ervaring wordt! Midden in de Via Orientalis ligt het Griekse Huis waar op intieme wijze met familie en vrienden de huwelijksvoltrekking gehouden kan worden. Trouwen kan het gehele jaar door tijdens openingstijden van het museum.

Conferentieoord de Poort

Conferentieoord de Poort is een ruim opgezet en prachtig gelegen gebouwencomplex met tien hectare eigen terrein. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en spiritualiteit hand in hand gaan. Net iets méér doen dan men verwacht, geeft ons plezier in het werk.

Andere Trouwlocaties:

De Protestantse kerk
Hostellerie Rozenhof
Afrika museum

Gemeentehuis

Het gemeentehuis van Berg en Dal, sinds 1995 officieel in gebruik op de huidige locatie aan het Dorpsplein in Groesbeek, staat in het hart van Groesbeek Centrum. Gesitueerd op een publieksvriendelijke en uitnodigende plek. Belangrijkste ruimte van het gemeentehuis is de raadzaal, die tevens als trouwzaal fungeert. Om deze zaal een apart karakter te geven, is gekozen voor afwijkende gevel- en raamvormen en met de kleurvlakken in de glazen deuren biedt het geheel een stemmige gelegenheid voor een mooie Huwelijksvoltrekking.

Met de keuze voor één van deze locaties heeft u al de belangrijkste voorwaarde voor een onvergetelijke dag ingevuld. Een dag waar u ongetwijfeld met veel plezier aan zult terugdenken.

Melding van voorgenomen huwelijk

U doet de melding in de gemeente waar u gaat trouwen. Woont u beiden buiten Nederland en is in ieder geval één van u Nederlander? Dan doet u de melding bij de gemeente Den Haag.

Doe de melding uiterlijk 14 dagen voordat u gaat trouwen.
U kunt niet eerder dan 1 jaar voor de huwelijksdatum de melding doen.
Bij de melding geeft u in totaal 2, 3 of 4 meerderjarige personen op als getuigen.

Tarieven 2024 (onder voorbehoud)

De kosten voor een huwelijksvoltrekking bedragen:

Maandag t/m donderdag € 422,65
Vrijdag € 461.05
Zaterdag € 624,65
Zondagen en feestdagen € 1.016,60

Extra kosten

Extra kosten voor trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis in Groesbeek € 199,50
Trouwboekje € 35,15
Trouwboekje kalligrafie: 57,50
Eigen trouwambtenaar (beëdigd): € 77,10
Eigen trouwambtenaar (niet beëdigd): € 154,25

Kosteloos huwelijk

Op maandag en woensdagochtend tussen 09.00 uur en 10.00 uur in het gemeentehuis. Dit is een eenvoudige ceremonie die alléén toegankelijk is voor het bruidspaar en de getuigen. Het is dus niet de bedoeling dat u hiervoor meerdere gasten uitnodigt in het gemeentehuis. Het kosteloze huwelijk is alleen mogelijk voor inwoners van de gemeente Berg en Dal. huwelijk is alleen mogelijk voor inwoners van de gemeente Berg en Dal.

Gemeente Berg en Dal wenst u een hele prettige voorbereiding van de -misschien wel- belangrijkste dag van uw leven!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation