Welke.nl
Diversen

De finishing touch voor jouw bruiloft

Je hebt de jurk, je bruidsmeisjes en –jonkers hebben hun perfecte outfit gevonden, de bloemen, de taart en de catering zijn besteld en je hebt ook jouw droomlocatie kunnen vinden. Nu blijven de dingen over die jullie dag extra speciaal maken.

lees verder

Diversen

Laat je inspireren

Kleine gebaren die je partner waardeert

Een romantische relatie zit ‘m niet in de grote gebaren of hoeveel geld je uitgeeft aan je partner. Een fijne relatie is er één waarin de kleine gebaren juist veel betekenen. En het mooiste is, deze kleine dingetjes kosten nauwelijks moeite en je partner zal ze enorm waarderen.

Welke sterrenbeelden matchen in de liefde?

Soms zie je van die stelletjes die perfect op elkaar zijn ingesteld, gewaagd zijn aan elkaar en elkaar lijken aan te vullen. Samen zijn ze een geheel en je kunt je geen tijd herinneren waarin ze niet bij elkaar waren. Soms staat het geschreven in de sterren... Welk sterrenbeeld is een match met jouw sterrenbeeld?

5 Mensen aan wie een bruid zich irriteert

De voorbereiding van de bruiloft is een zware taak en het kan wel eens gebeuren dat je gedurende deze tijd iets gevoeliger bent dan normaal. Bereid je dus maar voor, want deze personen kunnen je dan nog wel eens irriteren!

Jouw liefdeshoroscoop van deze week zit vol met liefde!

De liefde heeft weer meer dan genoeg in petto voor je deze week! Benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan snel de liefdeshoroscoop van deze week!

Hoe zit het met ouderschapsverlof?

Veel mensen gaan trouwen omdat er een kinderwens is. Maar hoe zit het met ouderschapsverlof? Onlangs ging een nieuwe Europese wet van kracht rondom dit thema.

Dit hondenras past bij jouw sterrenbeeld

Veel stelletjes die gaan samenwonen kiezen er eerst voor om samen een huisdier te nemen. Samen een hond opvoeden kan een hele opgave zijn en vraagt om veel verantwoordelijkheid en discipline. Een soort relatietest, eigenlijk! Ben je er nog niet uit welke hond het beste bij je past? Laat de sterren het je vertellen.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation