Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Hippe Taarten De mooiste en meest unieke bruidstaart bestel je online.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hippe Taarten Vraag informatie aan
Haven 74
2871 CR Schoonhoven

Bruidstaarten.

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Nu moet er heel veel geregeld worden van jurk tot schoen, van locatie tot fotograaf en dan nog misschien wel het eerste menu als bruidspaar en dan de bruidstaart als dessert of misschien wel gewoon als lekkere hapje bij de borrel. Misschien willen jullie naast de bruidstaart ook wel een sweettable met diverse sweets. Tegenwoordig wordt er meer en meer online besteld dus waarom de bruidstaart/bruids sweettable niet?

Waarom jullie bruidstaart bij Hippe Taarten bestellen?

Wij bieden een (bruids)proeverij vooraf aan! Dit kan thuis, in het park of op een andere locatie naar jullie keuze. Wij sturen hem namelijk gewoon aan jullie op. Nadat jullie de juiste smaak/smaken hebben gekozen voor jullie Hippe bruidstaart gaan jullie op zoek naar het juiste uiterlijk. Hierin is natuurlijk weer heel erg veel mogelijk. Misschien staat jullie Hippe bruidstaart op onze website tussen het ruime assortiment maar het kan ook maar zo dat jullie hier wel een heel ander idee over hebben. Dan is er natuurlijk alle ruimte om dit met ons te bespreken. Na aanleiding van jullie wensen gaan wij dit omzetten in een prachtige taart waarin al jullie wensen terug komen! En daarna? Is het wachten op jullie mooie dag! Wij nemen op die dag alle zorgen rondom de bruidstaart uit handen. Vieren jullie het op een locatie en weten jullie niet wat de beste tijd is om daar te leveren? Geef ons dan de locatie door, dan nemen wij als extra service contact met hen op zodat wij jullie Hippe bruidstaart op tijd leveren. Jullie kunnen dan genieten zonder zorgen!

Waar komt het idee bruidstaart vandaan?

De eerste verwijzing die we terug kunnen vinden gaat richting de Romeinen. Toen zou de bruidstaart een eenvoudige koek geweest zijn. In deze koek is veel gist gebruikt omdat dit goed zou zijn geweest voor de vruchtbaarheid. Deze koek werd boven het hoofd van de bruid verkruimeld om zo de goden te vragen om het bruidspaar veel kinderen te zegenen. Werden de kruimels van de koek meegenomen door de gasten, dan zou dit hen ook weer geluk brengen.

Tijdens de Middeleeuwen zouden de bruidsgasten zoete broodjes en daarna cakejes meegenomen hebben in Engeland. De broodjes en cakejes werden in een piramidevorm gestapeld. Lukte het het bruidspaar om elkaar boven deze berg broodjes of koekjes en zonder het om te laten vallen te kussen dan zou dit huwelijk gezegend zijn met geluk en kinderen.

De traditionele Franse bruidstaart, de croquembouche vertoont nog steeds grote gelijkenissen met de cakejespiramide uit de middeleeuwen. Een Franse kok gooide over de berg cakejes namelijk suikerglazuur. Doordat hij dit deed werd de piramide minder wankel.

De Engelse koningin Victoria had een traditionele bruidstaart. Deze taart is een 'fruitcake' bedekt met witte glazuur, rijkelijk gedecoreerd en met grote doorsnedes. Omdat de Koningin dit wilde overtreffen heeft zei voor het huwelijk van haar dochter een gigantische bruidstaart laten m aken met verschillende plateaus. Sindsdien werd deze 'koninklijke' bruidstaart de norm voor alle Europese koningshuizen en adellijke families. De 3 laags(traps) variant daarvan is tegenwoordig de standaard bruidstaart. Na dit leuke weetje over de bruidstaart is het tijd om jullie taart te gaan bestellen! Bij twijfel vergeet ons dan niet te bellen! We helpen jullie dan met liefde verder.

Eenvoudig online een bruidstaart bestellen

Een bijzondere bruidstaart bestel je eenvoudig online bij Hippe Taarten. Jullie selecteren de leukste bruidstaart, selecteer het gewenste bezorg moment en vul jullie gegevens in. Na het afrekenen komen wij de speciaal voor jullie gemaakte bruidstaart bezorgen op het gewenste moment en kunnen jullie het huwelijk vieren zoals gewenst!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bianca

Op 12 dec 2022

Dorstig en zin in lekkers kwamen we op onze tocht door Schoonhoven deze winkel tegen. We werden allervriendelijkst ontvangen, konden heerlijk koel zitten en aten een verrukkelijk taartje, terwijl de kinderen even fijn konden spelen. Oprecht de lekkerste red velvet die ik ooit op heb en de dame in de winkel was vriendelijk, opgewekt en maakte ook een fijn praatje met onze kleuter. Super fijne ervaring en echt een aanrader.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation