Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Atelier Ruperti Let’s make a tailor-made appointment!

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Sydney Ruperti
Koninginnegracht 53
2514 AE Den Haag

Atelier Ruperti is tailor-made clothing for smart casual, evening and wedding occasions. We make low key luxury.

With more than 20 years of experience, Atelier Ruperti is a specialist in the field of tailor-made clothing, advice and styling. With tailor-made clothing you may think of suits. Of course, we make perfect tailor-made suits. But there is much more possible at Atelier Ruperti. Think of jeans for example. Or chinos, sporty shirts, jackets and coats. Actually, we can make anything for any occasion. Tailor-made. With the best fabrics from Italy and England.

Are you getting married or do you know someone who is getting married? Then Atelier Ruperti is the address for all your wedding clothing.

When it comes to cut and fit, an improper one will always be obvious. Just as the right cut and fit will always look elegant. We call that low key luxury.

Curious about Atelier Ruperti? You can also find me on Facebook and Instagram.

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Patrick

Op 22 may 2023

Geweldige tailor in een fijne informele sfeer heb ik hier een rokkostuum kunnen uitzoeken. Tijdens het vinden van de stoffen kwam zijn professionele kennis van zaken naar voren. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en met de goede service die er wordt verleend zeker 5 sterren verdient. Ik kom hier zeker terug!

Kasper

Op 18 may 2022

Mijn trouwpak op maat laten maken was een ervaring waar ik van begin tot eind van heb genoten! Sydney luisterde echt naar mijn ideeën en leidde me vakkundig door de eindeloze mogelijkheden in stoffen en ontwerpopties. Het resultaat, het beste pak waar ik op had kunnen hopen!

Sander

Op 18 may 2022

Sydney is geboren voor fashion. Een echte vakman in hart en nieren. Hij heeft ontzettend veel ervaring en dat merk je in alles. Zijn professionele en eerlijk manier van aanpak met de mooie en hoge kwaliteit van de stoffen etc maakt dat je hier aan het goede adres bent voor al je maatwerk. Bij het uitzoeken van mijn trouwpak heeft hij mij advies gegeven over details waar ik nog nooit bij stil had gestaan en het uiteindelijke resultaat was PERFECT! Ik kan iedereen aanraden om bij hem langs te gaan.

Michel

Op 18 may 2022

Heel erg goed geholpen door Sydney. Wilde een trouwpak kopen en natuurlijk geen idee hoe en wat. Hij heeft me perfect geholpen en neemt uitgebreid de tijd voor je. Enorm veel goede reacties gehad op het pak. Zou hem zeker aanraden!

Maura

Op 18 may 2022

Van begin tot eind een geweldige ervaring. Niet alleen denk ik dat iedereen minstens eenmaal in zijn of haar leven bij Sydney langs moet voor een heerlijke kop koffie, een aangename sfeer en in het algeheel een prettige belevenis, is het vakmanschap tot in de allerkleinste details prijzenswaardig. Sydney's ervaring en deskundigheid blijkt uit al zijn adviezen, waardoor je uiteindelijk altijd met een prachtig pak naar huis gaat.

David la Cruz

Op 18 may 2022

Sydney gaat net zo lang door tot de klant zich perfect één voelt met zijn nieuwe kleding. Of het nu een formeel 3 delig pak of een spijkerbroek is, Atelier Ruperti weet wat er speelt en hoe kleding moet zitten. Oh ja, een lach en een grap is geen probleem!

Jilt

Op 18 may 2022

Sydney is een echte gastheer en ware specialist als het gaat om fashion. Fijne sfeer en setting met een uitgebreid assortiment en mooie stoffen. Ben erg tevreden met de pakken die door Sydney zijn aangemeten en geleverd, echt een aanrader.

Jasper

Op 18 may 2022

Fantastische service. Gastvrij, kwaliteit en experience. Top!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation