Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidstaart in Oisterwijk

Zoete verwennerij

De bruidstaart speelt al tijden een grote rol tijdens bruiloften. Een hoogtepunt van de dag is het samen aansnijden van een prachtige taart, die speciaal voor jullie is gemaakt.

Het zijn soms ware kunstwerken in alle soorten en maten. Je kunt eindeloos variëren met de kleur, het thema en de ingrediënten. Een verrukkelijk deel van de voorpret van jouw bruiloft is het samen proeven van verschillende taarten met je aanstaande echtgenoot.

De bovenste laag van de bruidstaart
De traditie wil dat de bovenste laag van de bruidstaart niet mag worden aangesneden op jullie huwelijksdag. Deze bewaren jullie in de vriezer om hem pas aan te snijden op jullie eenjarig jubileum. Dit zou geluk brengen voor jullie huwelijk en voor een eventuele kinderwens. Natuurlijk brengt de smaak van de taart alle prachtige herinneringen van de huwelijksdag weer naar boven. Ideaal om even weg te dromen…

Tips voor de perfecte bruidstaart
Bij een bruidstaart denk je misschien meteen aan de traditionele, witte taart, bestaande uit drie lagen met een zoet bruidspaar op de bovenste laag. Je kunt echter ook veel variatie toepassen. Hieronder vind je enkele tips om jouw perfecte bruidstaart te vinden:

•  Houd rekening met het aantal gasten. Ruwweg geldt: drie lagen voor dertig personen, vijf lagen voor zeventig personen;
•  Inventariseer wie van de gasten gebonden is aan een dieet;
•  Ga proeven bij verschillende gespecialiseerde bakkers;
•  Bestel de bruidstaart uiterlijk twee maanden voor de bruiloft;
•  Probeer een bijzonder alternatief zoals cupcakes, soesjes, macarons of een heuse chocoladefontein.
lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation