Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Videograaf in Gorinchem

Extra dimensie met video

Waar de trouwfotograaf schitterende trouwfoto’s schiet, zorgt de videograaf met bewegend beeld voor die extra dimensie.Op de video of cd-rom van jullie trouwdag kunnen jullie momenten van de trouwdag in een ander licht terug zien. 

Een videograaf legt alles vast en monteert daarna de film. Zo gaat geen verrassend of ontroerend moment verloren. Samen met het trouwalbum vormt de videofilm een prachtige herinnering aan jullie prachtige dag!

Videograaf tips

Meestal maakt de fotograaf bruidsfoto’s volgens een vaste planning tijdens fotomomenten. Daar is niets mis mee, maar daardoor kunnen bijzondere gebeurtenissen op jullie trouwdag wel verloren gaan. Die speciale omhelzing, die vertederde blik, de spelende bruidskinderen, het even elkaar vasthouden – allemaal momenten die een fotograaf niet altijd ziet, maar de videograaf wel. Daarom is een film van jullie huwelijksdag ook zo’n geweldige aanvulling. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook als cadeau voor je gasten.

Videograaf voorbeelden

Bij bewegend beeld kun je kiezen voor een videofilm met een langere speelduur. Daarbij wordt de hele dag gefilmd en daarna in overleg met jullie als speelfilm gemonteerd. Inclusief de teksten aan het begin en het einde van de film (aftiteling). Je kunt ook kiezen voor een kortere, flitsende versie: de wedding clip. Je kunt de film aan je gasten cadeau geven, maar je kunt de clip ook via social media delen.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation