Zwarte tuxedo kopen? Check deze budget tips!

Wanneer je gaat trouwen, maar eigenlijk ook wanneer je als gast naar een bruiloft gaat of gewoon een luxe feestje in het verschiet hebt; een zwarte tuxedo zou in de kast van elke man moeten hangen. Wie voelt zich nou geen James Bond in een echte tux?

Zwarte tuxedo kopen? Check deze budget tips!

Zwarte tuxedos voor elk budget


Een tuxedo klinkt misschien heel erg duur en dat kan ook echt wel, maar het hoeft niet. Er bestaan zat tuxedo’s voor een heel mooi prijsje of met een mooie aanbieding. Vooral als je jouw zoektocht naar een tuxedo online begint, kan je heel gemakkelijk prijzen en tuxedo’s met elkaar vergelijken. Zo kan een simpele tuxedo met wit overhemd en een zwarte vlinderstrik beginnen bij € 150. Let wel goed op wat je krijgt voor een bepaalde prijs; sommige winkels bieden een volledige tux aan, bij andere winkels moet je zelf een tuxedo samenstellen.

Zwarte tuxedo kopen? Check deze budget tips!

Tuxedo passen in de winkel


Hoewel online winkelen veel voordelen heeft, kan je nooit goed zien of een tuxedo goed bij je past of niet. Onze tip is daarom om naar een winkel te gaan en verschillende tuxedo’s te passen, vooral als dit je eerste tuxedo is. Neem de tijd om een tuxedo te passen en je te laten informeren over alle opties en verschillende prijsklassen. Zo zie je snel wat het verschil is in kwaliteit en kan je altijd nog beslissen of je voor een budgetoptie gaat of toch investeert in een iets duurdere tuxedo.

Zwarte tuxedo kopen? Check deze budget tips!

Goedkope of dure tuxedo?


Winkels zoals de H&M hebben ook tuxedo’s te koop voor een hele aangename prijs. Een dure tuxedo van een beroemd merk zal aanzienlijk meer kosten, maar gaat het ook langer mee? Voor sommige merknamen betaal je ook gewoon voor de bekendheid, maar andere merken gaan echt voor kwaliteit. Laat je hier goed over informeren. De behandeling van je tuxedo bepaalt uiteindelijk hoe lang je tux mooi blijft; dan kan ook de H&M-tuxedo jaren meegaan. Het draait uiteindelijk om je budget en waarvoor je de tux koopt. Ga je zelf trouwen, dan mag het natuurlijk wel iets meer kosten. Is het je eerste tuxedo en ben je bruiloftsgast? Dan kan je best op zoek naar een mooi koopje!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation