Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zes vrouwendingetjes waar mannen van houden

Vrouwen zijn bijzonder: flexibel, liefdevol, zorgzaam. Geen wonder dat mannen zo van vrouwen houden, met hun typische vrouwentrekjes. Oké, ze kunnen soms ook enorm snel wisselen van stemming, maar dat maakt ze uniek!

Romantische momentjes met je liefje

Het is natuurlijk heel fijn als je samen met je partner veel leuke dingen doet, maar het zijn ook de kleine gebaren die jullie tot een gelukkig stel maken. Verschillende mannen gaven aan dat de kleine dingetjes, vaak typische vrouwentrekjes, heel aantrekkelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan wanneer een vrouw haar hoofd tegen de borst van de man legt. Voor ons vrouwen is het comfortabel, we voelen ons veilig en beschermd. Het geeft de mannen het gevoel dat ze ons beschermen, dat is een fijn gevoel.


Lees ook Spannend verkleden voor jouw huwelijksnacht, mannen houden er wel van!


Mannen zijn er ook gek op als vrouwen met hun vingers door zijn haren gaan. Spelen met haar is op de één of andere manier iets heel intiems en veel mensen genieten er intens van als iemand aan hun haar frunnikt. Geef degene daarbij een zwoele blik, dan slaat de vonk ongetwijfeld over.

Liefde in het openbaar

Sommige mensen voelen zich erg bekeken als ze gekust worden in het openbaar, maar de meeste mannen (en vrouwen) vinden het heerlijk als hun partner affectie toont in het openbaar. Als iedereen mag weten dat je van je man houdt, laat het dan lekker zien. Dit kan ook een lieve blik, een kusje of het vasthouden van zijn arm of hand zijn. Door een kneepje in zijn hand zal hij zich heel speciaal voelen, en omdat niemand het opvalt is het een dingetje tussen jullie tweetjes.

Liefdesberichtjes per WhatsApp

Laat hem af en toe weten dat je van hem houdt of aan hem denkt door een romantisch berichtje te sturen. Zo zit je altijd in zijn gedachten en worden jullie close, zelfs op de momenten dat je niet bij elkaar kunt zijn!


Lees ook Bestook jij je partner met veel appjes?Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation