Welke.nl

Wie gun jij een gratis trouwpak?

De dag waarop jij je geliefde het jawoord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Natuurlijk wil jij op deze magische dag top gekleed voor de dag komen! Maar waar moet je beginnen? Laat je inspireren en ontdek wat jou aanspreekt.

Tref voorbereidingen


Voordat je daadwerkelijk opzoek gaat naar je trouwpak, is het handig dat je je oriënteert. Laat je inspireren en bekijk wat jou aanspreekt. Kijk naar pasvorm, stijl en details. Ook is het handig om de locatie van jouw trouwdag mee te nemen. Trouwen op het strand stelt andere eisen aan jouw trouwpak dan als je het jawoord geeft in een kerk. Het trouwpak moet passen bij jou als man, en bij de jurk van de bruid.

Ga voor iets nieuws


Dit trouwseizoen mag je opvallen! Ga voor sprekende maar subtiele kleuren als rood, groen of paars. Deze kleuren geven je outfit een zomerse, frisse look. Zwart en traditioneel blauw is natuurlijk ook erg mooi, maar zeg nou zelf, een bruidegom mag ook opvallen toch?

Het zit hem in de details


Op de grote dag wil je graag tot de laatste puntjes gestyled zijn. Een stropdas of strik mag dan ook niet ontbreken. Je mag het zo gek maken als je wil, maar het moet wel passen bij de kleur van jouw trouwpak. Vraag jouw specialist om advies welke kleuren het beste matchen met jouw trouwpak. En vergeet de bretels met leertjes niet! Ze zijn niet alleen functioneel maar ook hartstikke stijlvol als jij je colbert ’s avonds uitrekt. Laat de kleur van je bretels terugkomen in je sokken of stropdas voor een afgemaakte look.

Het laatste waar je aan moet denken; doe waar jij je goed bij voelt! Het is niet voor niks de meest magische dag van je leven. Kies een trouwpak waar jij je comfortabel in voelt en je zult de hele dag stralen. Jij bent tenslotte de baas op jouw bruiloft (én de bruid natuurlijk ook!).

Win een gratis trouwpak


Om je bruiloft nóg mooier en onvergetelijker te maken maak je bij Jac Hensen kans op een gratis trouwpak! Ken jij iemand die gaat trouwen en een gratis trouwpak verdient? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de Facebook actie van Jac Hensen. Je kan namelijk iemand opgeven voor een gratis trouwpak. En zijn beste maten krijgen ook nog eens een gratis outfit om naar de bruiloft te dragen!

Actie


Wie geeft het jawoord in een Jac Hensen pak?! Ken jij iemand die gaat trouwen en vind je nou écht dat hij een gratis trouwpak verdient? Geef hem dan nu op voor onze Facebook actie, zo zet jij iemand in het zonnetje én maakt hij tegelijk kans op een gratis trouwoutfit voor de belangrijkste dag van zijn leven! Naast de winnende bruidegom winnen ook zijn 3 beste vrienden een outfit om tijdens de bruiloft te dragen.

Er worden 3 winnaars gekozen


Nummer 1 wint een trouwoutfit t.w.v. max €1000.- + zijn 3 beste vrienden winnen een outfit t.w.v. max. €300.- per outfit.

Nummer 2 wint een trouwoutfit t.w.v. max €1000.- + zijn beste vriend wint een outfit t.w.v. max. €300.-

Nummer 3 wint een trouwoutfit t.w.v. max €1000.-

Wie geef jij op?!


Bekijk de volledige actievoorwaarden op: https://www.jachensen.nl/acties-prijsvragen.html
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation