Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Welke schoenen dragen onder je trouwjurk? Populaire voorbeelden

Welke schoenen ga jij dragen onder je trouwjurk? Er is ontzettend veel keuze in de wereld van trouwschoenen. Hoog, laag, open, dicht, hakje, plat, laars, sneaker, om van de kleuren nog maar te zwijgen. Laat je hier inspireren door populaire voorbeelden!

Trouwschoenen dames ivoor


De meest populaire trouwschoenen voor dames is de ivoor kleurige trouwschoen. Het is zo’n populaire keuze omdat deze kleur trouwschoen werkelijk overal bij past, of je nu een witte trouwjurk hebt of een donkerblauwe. Bovendien kun je deze ivoorkleurige trouwschoenen ook perfect combineren met een chique pak op je werk! Kan altijd, dus. Als je safe wil gaan, kies dan een schoen die hierop lijkt!

Ga naar Trouwschoenen dames ivoor shopping

Schoenen in de kleur nude


Net zoals de ivoorkleurige trouwschoen matchen ook schoenen in de kleur nude heel goed overal bij. Deze neutrale schoentjes zijn perfect te combineren met vele verschillende trouwjurken. Of je nu kiest voor een peeptoe bij een lange jurk of juist prachtige pumps bij een korte trouwjurk, deze schoen is altijd een goede keuze!

Ga naar Schoenen in de kleur nude shopping

Schoenen dames met lage blokhak


Ben je gek op schoenen voor dames met een lage blokhak? We snappen je helemaal! Blokhakken lopen super stabiel, je kunt hier gerust de hele dag op lopen. Wel zijn blokhakken vaak iets stugger, dus een zacht zooltje om het comfort te verbeteren zou wel een aanrader zijn. Zo kun jij de hele dag dansen op deze hakken!

Ga naar Schoenen dames met lage blokhak shopping

Comfortabele trouwschoenen dames


Ga je voor comfort, dan kies je sneakers. Maar niet iedereen wil op sneakers lopen op hun bruiloft, hoewel dat een hele tijd heel populair is geweest. Wil je graag hakken én comfort, kies dan voor een lage hak of een blok- of sleehak. Deze lopen verreweg het makkelijkste. Een goed inlegzooltje kan ook al veel verlichting bieden.

Ga naar Comfortabele trouwschoenen dames shopping

Bruidsschoenen roze


Roze bruidsschoenen zijn de meest gekozen schoenen om te dragen als bruid. Roze is een romantische en tegelijkertijd hele meisjesachtige en zachte kleur. Perfect voor een gelegenheid zoals een bruiloft. Bovendien kun je ze na de bruiloft ook nog een keer aan. Welke schoen is jouw favoriet in dit artikel?

Ga naar Bruidsschoenen roze shopping

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation