Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Accessoires bruidsjurk & bruidsaccessoires sieraden | Top tot teen tips!

Met de juiste accessoires maak je jouw bruidsoutfit helemaal compleet. Wat past er bij jouw bruidsjurk, maar ook vooral; wat past er bij jou? We geven je tips om van top tot teen de juiste accessoires te kiezen.

Welke accessoire dragen bij je trouwjurk?


Een armband als eyecatcher, een prachtig haarsieraad, een ring in een bijzondere vorm of kleur of misschien wel een broche waarmee jij een statement maakt: het kan allemaal. Met de juiste accessoires til je jouw outfit naar een hoger plan.

Bruidsaccessoires voor je haar


Een romantische bloem, een prachtige klem of sierlijke speld maken van jouw kapsel een echte eyecatcher. Er zijn tal van haaraccessoires die een bruidskapsel nog eens extra mooi maken, of je nu je haar los of vast wil dragen.

Lees ook Welke sieraden dragen bij jouw trouwjurk?

Bruidssluiers & bruidsaccessoires riem


Een lange sluier is natuurlijk heel imposant. Maar tegelijk is een lange sluier, hoe bijzonder ook, eigenlijk niet heel handig. Een sluier van ellebooglengte is om die reden populair. Een prachtig bewerkte ceintuur kan ook een mooie toevoeging zijn voor de trouwjurk.

Lees ook De bruidssluier heeft echt iets romantisch

Welke sieraden passen bij mijn trouwjurk?


Wil je je echt een prinses voelen op jouw trouwdag? Kies dan voor parels in je accessoires. Hou je juist van zilver, zorg dan voor sieraden in die stijl. Bij een ‘less is more’ trouwjurk kun je wat meer uitpakken met sieraden. Ga je juist voor een wauw-jurk met alles er op en eraan? Houd de accessoires dan wat rustiger.

Maak je look helemaal af met bruidssieraden


Met de juiste bruidssieraden maak je jouw look helemaal af. Kies voor sieraden die passen bij jouw karakter.

Lees ook Bruidsaccessoires & parels | Trend 2022

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation