Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welke kleur trouwschoenen voor de heren?

Kleding maakt de man, en daar horen ook de schoenen bij! Sterker nog: wij vinden dat de schoenen de outfit helemaal afmaken. Niets is een gekker gezicht dan een prachtig pak met niet-matchende schoenen eronder. In dit blogartikel lees je welke kleur trouwschoenen voor de heren mooi bij het trouwpak passen. Laat je inspireren!

Schoenen bruidegom bruin

Bruine trouwschoenen bij het trouwpak is een klassieke combinatie, eentje waar veel bruidegoms voor kiezen. Bruin staat erg mooi bij blauw of grijs, maar ook andere combinaties zijn eigenlijk geen probleem. Bij een geheel zwart pak (bijvoorbeeld een smoking) zouden we niet kiezen voor bruine trouwschoenen. De schoenen kunnen dan erg afsteken van het geheel. Heb je een zwart trouwpak en bruine schoenen? Kies dan ook voor een bruine riem, dat maakt het weer meer tot één geheel.

Bruidegom schoenen zwart

Laten we bij de kleur trouwschoenen beginnen waarmee je bijna niet mis kan gaan: zwart. Deze schoenen zijn neutraal van kleur en kunnen gematcht worden met vrijwel elk soort trouwpak. Als je niet te opvallende schoenen wil, dan kan je altijd een zwarte schoen kiezen. Bovendien zijn deze schoenen goed te combineren met allerlei andere outfits – dus ook na de bruiloft heb je nog veel aan ze. Zwarte schoenen zijn bijvoorbeeld prima kantoorstappers of een perfecte keuze voor een casual-chic outfit.

Trouwschoenen heren beige of off-white

Beige of off-white trouwschoenen voor heren staan prachtig bij een lichtgrijs of donkergrijs trouwpak, of een trouwpak met een specifieke kleur (anders dan zwart, wit of grijstinten). Ook is de combi van beige trouwschoen met beige trouwpak heel klassiek en elegant. Beige of off-white trouwschoenen passen zelfs mooi bij een blauw trouwpak. Heel veelzijdig dus! Het is een rustige kleur, maar wel opvallend dankzij de lichte kleur.

Waar ga jij je trouwschoenen kopen? Kijk eens bij één van onze adverteerders voor een schoenenwinkel bij jou in de buurt!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation