Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wedding planner boek met tips & schema's

Ga je binnenkort trouwen en wil je jullie eigen bruiloft plannen? Of ben je misschien benoemd tot weddingplanner van de bruiloft van een dierbare? Misschien ben je wel weddingplanner van beroep! Hoe dan ook, iedereen kan wel een beetje structuur, orde en overzicht gebruiken. Dat bereik je door gebruik te maken van een handig wedding planner boek!

Boeken over trouwen

Er zijn heel veel boeken over trouwen te koop. Een grappig boek over waaruit een goed huwelijk bestaat, of juist dat je het huwelijk niet té serieus moet nemen. Misschien kan je wel wat tips gebruiken met betrekking tot het huwelijk of wil je het direct goed aanpakken. De meeste boeken over trouwen hebben echter betrekking op het plannen van de bruiloft - wat daarna komt, moet je zelf maar invullen. Iedereen doet het weer anders. Maar het plannen van zo'n groot evenement, daar zijn wel wat handige tips en tricks voor!

Wedding planner invulboek

Een wedding planner invulboek is de laatste jaren heel erg gewild onder iedereen die een bruiloft moet plannen. Waarom? Omdat je zelf helemaal niet meer hoeft na te denken. Een wedding planner invulboek heeft checklists, moodboards, vragenlijsten voor leveranciers, budgetlijstjes, gastenlijsten, een agendadeel, ruimte voor notities en soms zelfs leuke kaarten die je kunt versturen! Een zeer compleet boek, dus. Met zo'n goede hulptool kan je niks meer vergeten tijdens het voorbereiden van de bruiloft.

Wedding planner boek Nederlands

Eén nadeel bij zulke populaire wedding planner boeken is dat ze vaak in het Engels zijn. Daar is een breder publiek voor. Maar niet alles in het Engels vertaalt even lekker naar het Nederlands. Zo hebben wij in Nederland bijvoorbeeld geen 'bridesmaids', bruidsmeisjes. En als we ze wel hebben, dan zijn het vaak kleine meisjes, en geen volwassen vrouwen. Taken voor de bridesmaids kan je dus skippen. Een wedding planner boek in het Nederlands is echter wél toegespitst op de Nederlandse bruiloften en zou dus in principe praktischer moeten zijn voor de Hollandse bruid of weddingplanner.

Wedding planner boek HEMA

Nu we het toch over Holland hebben, wist je dat je bij de HEMA hele leuke wedding planner boeken kunt scoren? Ze zijn er niet altijd, omdat het geen standaard item in de winkel is, maar mocht je er naar op zoek zijn, loop dan af en toe even binnen bij de HEMA. Wie weet loop je er net tegenaan!


Ga naar HEMA planners


Wedding planner Boek Bruna

Mocht je bij de HEMA niet slagen, dan vind je vast en zeker jouw wedding planner boek bij de Bruna. In de winkel ligt geheid een exemplaar en anders is online het aanbod nog veel groter. Eén tip: geef de wedding planner als de grote dag is aangebroken aan jouw ceremoniemeester, zodat hij of zij precies weet wat er moet gebeuren die dag. Bovendien heeft de ceremoniemeester dan ook direct alle belangrijke contactinformatie. Succes met het vinden van het fijnste wedding planner boek!


Ga naar Wedding planner boek BrunaTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation