Wauw wat een eyecatcher: een bruidsboeket met rode rozen

Rood is de kleur van de liefde, dus logisch dat het een prachtige keuze is voor een mooi bruidsboeket. In dit artikel zoomen we in op Rode rozen in het bijzonder.


Met de kenmerkende hartvormige blaadjes is de roos een sierlijke en romantische bloem. De rode kleur verwijst naar liefde en respect en is daarmee symbolisch prachtig voor een bruidsboeket!


Veelzijdig van rozen


De rode roos is een krachtig statement en heel veelzijdig in een bruidsboeket. Ga je voor een biedermeier met alleen maar rode rozen? Of kies je voor een boekt met rode rozen én een paar witte accenten, bijvoorbeeld in de vorm van een paar witte rozen of lelies?


Mooie combi met je trouwjurk


Nog een voordeel van een bruidsboeket met rode rozen: de kleur steekt prachtig af als je voor een bruidsjurk in wittinten gaat. Tegelijk past het ook mooi als corsage bij een donker pak.


Bestellen of versturen


Bestel de bloemen bij debloemist.nl. De rozen worden dan zorgvuldig verpakt en naar je verstuurd, zonder dat ze inboeten aan kwaliteit.


Rozen goed te drogen


Is de bruiloft voorbij maar wil je het boeket bewaren als bijzondere, tastbare herinnering? Rozen zijn bijzonder goed geschikt om te drogen. De rode kleur zal wel wat vervagen. Geef het een mooie plek in huis en geniet na van een prachtige dag.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation