Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat zegt ’t seizoen over jouw bruiloft?

Wist je dat het seizoen waarin jullie gaan trouwen iets kan vertellen over jullie persoonlijkheden, jullie hobby’s en jullie karakters? In dit artikel kom je alles te weten over wat een zomer-, winter-, herfst- of lentebruiloft over jullie zegt!

Bruiloft in de winter

Als jullie trouwen in de winter, hebben jullie waarschijnlijk sterke karakters. Jullie doen lekker je eigen ding, willen graag een intieme bruiloft houden, hebben sterke banden met de vrienden in een relatief kleine vriendengroep. Zelfs in moeilijke momenten zien jullie altijd een lichtpuntje en hoewel jullie soms gereserveerd over kunnen komen, blinken jullie uit in het luisteren naar de perikelen van anderen en zijn jullie altijd bereid om een levensles te delen met een dierbare. Het fijnste plekje voor jullie is thuis, maar het natuurschoon van de winter kunnen jullie enorm waarderen en van genieten. Familie is erg belangrijk voor jullie. Als jullie ergens mee zitten, schrijven jullie het liever op dan dat jullie het uitspreken.

Trouwen in de lente

Lente draait om een nieuw begin en nieuw leven. Jullie zijn van nature enorm goede organisatoren en daarbij de perfecte wedding planner. Qua karakter zijn jullie relaxt en gemakkelijk in de omgang, maar geen voetveeg wanneer het aankomt op onderhandelen over bepaalde dealtjes. Wanneer de gedachten eenmaal ergens op gevestigd zijn, gaan jullie hier ook voor. Dit geldt al helemaal voor de bruiloft-goals. Jullie zijn zorgzaam en aardig voor iedereen en een goede gezondheid en een gelukkig leven zijn voor jullie heel belangrijk. De kans is groot dat jullie erg met voeding bezig zijn en een relaxte sport beoefenen ter ontspannen.

Trouwen in de zomer

Stelletjes die trouwen in de zomer gaan voor 100% fun. Jullie houden ontzettend van socializen en jullie gastenlijst is dan ook enorm. Jullie zijn open-minded en hebben een sprankelend karakter. Bij binnenkomst licht de kamer eventjes op. Spontaan en avontuurlijk zijn misschien wel de sterkste karaktertrekken van jullie. Actieve bezigheden is iets wat jullie het liefst elke dag doen: wandelen, trektochten, fietsen, als het maar buitensdeurs is. Ook al trouwen jullie, dat verandert niks aan jullie plannen om lekker vrij te leven en te doen wat jullie willen.

Bruiloft in de herfst

Mensen die trouwen in de herfst houden van risico en leven nooit volgens de regeltjes. Traditie? Weg ermee! Het is tijd voor vernieuwing. Leven in de brouwerij! Jullie zijn vaak onvoorspelbaar, net zoals het seizoen zelf, en wie weet trouwen jullie wel stiekem. Familie en vrienden moeten jullie goed volgen om te weten wat jullie van plan zijn. Trendsetters en creatievelingen, dat is wat jullie zijn. Jullie halen je hart op met DIY-projecten. Mode en koffie zijn twee dingen waar jullie niet zonder kunnen. Met jullie is het nooit saai. Laat ons weten in welk seizoen jullie trouwenen of jullie jezelf herkennen in deze beschrijvingen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation