Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Moodboard voor een winterbruiloft

Ga je in de winter trouwen en wil je een moodboard maken voor je winterbruiloft? Bekijk hier de mooiste voorbeelden van dat heerlijke wintergevoel, lekkere warme drankjes, gezelligheid, sneeuw, feestdagen, decoratie en nog veel meer!


Decoratie voor de winterbruiloft


De winterbruiloft kenmerkt zich door de vele gezellige activiteiten en samenzijn met geliefden. Dat laatste is ook waar het om draait op jullie bruiloft: gezelligheid met de mensen van wie je houdt.Een bruiloft met een winters thema, denk alleen al aan maretakken, kerstbomen of afgeknipte takken van sparren, kerstballen, decoratiesneeuw, glühwein en een heleboel romantische lichtjes


Op alle servetten op de dinertafels kan je een zuurstokje neerleggen met een naamkaartje eraan, eventueel vergezeld door een takje hulst of spar. Romantische fototip: omhels elkaar en laat je omwikkelen met gekleurde kerstlichtjes. Voor de buitenfoto: laat jullie gasten allemaal een sterretje afsteken voor de foto. Dat geeft een speciaal effect!Romantische bruidsverlichting


Vind je het licht op de locatie te fel? Denk aan papieren of plastic sterren met een lampje erin. Prachtige decoratie en tegelijkertijd geven deze (opvouwbare) sterren een heel fijn, zacht licht. Een grote lantaarn met kunstmatig licht en gevuld met kerstballen is tevens een prachtige decoratie. Ook leuk: waslijnen met omstebeurt kerstlichtjes en kerstballen in prachtige vormen. Ook beeldjes kunnen verlicht worden, denk bijvoorbeeld aan kleine, schattige beeldjes van elanden. Ook de vormen van kerstbomen of kerststerren doen het heel erg goed op de knusse winterbruiloft.Welke kleuren op een herfstbruiloft?


Winterkleuren zijn diepe, warme kleuren, zoals donkerrood, donkergroen en donkerblauw, maar details van fonkelend zilver of goud geeft het geheel een gezellig en knus gevoel. De trouwjurk, traditioneel wit, kan prachtig gecomplimenteerd worden met een bontje of stola in een diepe, donkere kleur, zoals donkerblauw of dieppaars. Maak gebruik van natuurlijke materialen, deze hebben ook de beste winterkleuren.

Tekst: Sanne van Bortel | gelijke inspiratie hieronder | klik op de foto.


Trouwen in een kerst thema
Trouwen in kerstsfeer

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation