Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in kerstsfeer

Als het dan toch al de meest magische tijd van het jaar is, zou je er net zo goed een schepje bovenop kunnen doen en er meteen een onvergetelijke december van maken.

In een kasteeltje met  stijlvolle kerstversieringen en een explosie van lichtjes krijgt je bruiloft een extra romantisch tintje

Aansluitend het diner en feest op dezelfde zwijmellocatie en de stress over de weersomstandigheden verdwijnen als sneeuw voor de zon (al zou sneeuw op de dag zelf natuurlijk wel wenselijk zijn).


Nu is sneeuw gelukkig iets dat prima geregeld kan worden

Mocht het decemberweer net zo herfstig zijn als dit jaar het geval is kun je, voor het ultieme kerstgevoel, een sneeuwmachine huren. De entree kan er mooi mee opgeleukt worden en bij het schieten van de trouwreportage zet het de winterse puntjes op de i.


Een groot voordeel van trouwen in december is dat het voor je budget een stuk vriendelijker is dan in de zomermaanden, mits je in het begin van december gaat trouwen

Shop dan in januari voor de aankleding.  Zo kan je gebruik maken van de uitverkoop en hou je gelijk een stukje budget over voor andere leuke dingen zoals; die ene jurk die eigenlijk net boven het budget lag.


En hoe romantisch zou het zijn om deze Kerst de knoop door te hakken voor volgend jaar?

Tekst: Saskia Baggen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation