Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat trek je aan naar een bridal shower?

Voor je echt in het huwelijksbootje stapt, is er een aantal feestjes dat gevierd gaat worden en daar moet je als bride to be natuurlijk op je best eruit zien. Voor de verschillende pre-wedding feestjes gelden verschillende dresscodes. Wij helpen je op weg!

Outfit voor bridal shower picknick

Als je lekker gaat picknicken, dan is een lichtgewicht jurk en een chique zonnebril de perfecte outfit. Ideaal voor een outdoor feestje (als het tenminste lekker weer is).

Lees ook Deze kleding is geschikt als bruiloftsgast voor een man

Kleding voor bridal shower brunch

Bij een brunch zijn jullie als het bruidspaar zijnde de eregasten. Een witte jurk is dan de gepaste outfit, ook al vier je het thuis of in een café.

Dresscode voor bridal shower ’s avonds

Samen met een aantal andere stelletjes vieren jullie een bridal shower in de avonduren. Kies voor een schattige outfit, maar zorg dat je niet eruit ziet als een cupcake, vooral als er mannen bij zijn. Ga voor een moderne look.

Lees ook Welke merken verkopen bruiloft jurken? | Bruiloftsgasten

Bridal shower high tea

Bij een high tea in de middag ga je voor een outfit die intogen, maar wel elegant en sexy is. Een chique tasje kan een kleurrijke toevoeging zijn. Kies voor een v-hals.

Dresscode vrijgezellenfeest op het strand

Wie heeft er zin in een mai tai? Of een sex on the beach? Het is cocktailtijd! Kies voor een maxi dress om zo de perfecte balans te vinden tussen relaxed en feestelijk.

Lees ook Gelegenheidskleding voor dames in grote maten

Kleding voor girls night out

Een vrijgezellenfeest waarbij je lekker gaat stappen en feesten vraagt om comfortabele, sexy kleding. Je wil opvallen – kies voor een gewaagde jumpsuit met hoge hakken. Een andere optie is de Little Black Dress en een clutch met glitters.


Dresscode voor oefendiner bruiloft

Het oefendiner is een geweldig moment om alles wat je op de bruiloft wil zeggen een keer te oefenen. Kies een boho-chique outfit met een tikje dramatische oorbellen. Als je naar een lokale bistro gaat voor het oefendiner, kies dan voor een iets chiquere outfit. Ga je naar een hotel voor je oefendiner? Houd het simpel en modern en laat de gasten in het ongewisse over je bruidsjurk. Oefendiner op een boot? Kies iets met een streepje, niet te veel, want dan lijk je op een matroos.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation