Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welke merken verkopen bruiloft jurken? | Bruiloftsgasten

Als je binnenkort een bruiloft hebt, wil je vast en zeker nog even een leuk jurkje scoren. Het liefste eenvoudig en snel online, maar welke merken verkopen eigenlijk bruiloft jurken voor bruiloftsgasten? We geven enkele tips in dit artikel. Time to shop!

Jurken voor bruiloftsgasten van NA-KD

NA-KD heeft van sowieso super leuke kleding te koop, maar wist je dat je ook jurken voor bruiloftsgasten bij deze winkel kunt scoren? De prijzen zijn ook nog eens vriendelijk en je kunt deze jurken best nog een keertje dragen naar een ander soort feestje.

Bruiloftsjurken gasten Bijenkorf

Mag jouw jurk best iets meer kosten, dan kun je heel goed slagen bij de Bijenkorf. De reuze is niet enorm uitgebreid, maar er zit voldoende variatie bij. Door de verschillende modellen bruiloftsjurken van de Bijenkorf zit er voor iedereen wel een leuke outfit bij.

Jurken voor bruiloft Wehkamp

Bij de Wehkamp hebben ze maar liefst meer dan 800 jurken in de collectie die je aan kunt trekken naar een bruiloft. De prijzen variëren van een paar tientjes tot maximaal 300 euro. Daar moet ongetwijfeld iets leuks tussen zitten voor een budgetvriendelijke prijs! Ze zijn wel iets minder 'speciaal' dan de andere webshops die we hiervoor noemden, maar aan de andere kant zijn de Wehkamp-jurkjes wel weer geschikter om bijvoorbeeld ook eens naar werk aan te trekken.

Feestjurken van H&M

Ook de H&M heeft een afdeling speciaal voor bruiloftsgasten. De jurken zijn wat simpeler van model, eigenlijk zoals je van de H&M gewend bent. Dat betekent dat ook deze jurkjes prima naar werk gedragen kunnen worden. Het goedkoopste jurkje heb je al voor enkele tientjes. Met iets meer dan 250 jurkjes is er niet zoveel keuze als bij Wehkamp, maar hoe veel keuze heb je ook nodig?

Bruiloftsjurken Zalando

Het aanbod van Zalando is typisch Zalando: er zit van alles wat tussen. Ook de prijzen variëren enorm - zo kun je ook een jurk scoren die verdacht veel op een trouwjurk lijkt voor ongeveer tweeduizend euro. Was je op zoek naar een superkort glitterrokje? Die hebben ze ook. Of die heel geschikt is voor een bruiloft hangt een beetje af van de geldende dresscode. In de meeste gevallen zouden we adviseren om zulke kleding links te laten liggen. Nadat je de filters iets beter hebt ingesteld, kun je hier echter prachtige jurken vinden. Succes met de zoektocht!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation